ttsz Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 witam w swojej a4 miałem takowe felgi aluteca 17'' i chce się pozbyć takich dużych kółek i kupić jakieś skromne mniejsze. felgi nie są w stanie zbyt dobrym, a ja jestem początkującym właścicielem samochodu i nie orientuję się zupełnie w cenach. czy któryś z kolegów mógłby pomóc mi je wycenić mniej/więcej? Felgi oczywiście oddam z gumkami. to link do zdjęć: https://googledrive.com/host/0BxPbFczkzYVmNkNWbGN5WU9KWTA/ będę dozgonnie wdzięczny pozdrawiam ttsz
HeresR32 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 1000 moze 1200, wiecej nie wezmiesz ze wzgledu na stan i opony
ttsz Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2014 nieźle:) tyle się nie spodziewałem. jakby ktoś chciał, oczywiście dla forumowiczów nieco taniej: [email protected] 663110653
RySio_LKR Opublikowano 28 Października 2014 Opublikowano 28 Października 2014 Teraz juz po sezonie i mozesz miec ciezko sprzedac alufelgi ale mysle ze kolo tysiaca w sezonie ktos by dal za nie.
Petrostar_pl Opublikowano 14 Listopada 2014 Opublikowano 14 Listopada 2014 W sezonie jak najbardziej można spodziewać się kwoty około 1 tyś zł i tyle za nie chcieć,natomiast teraz kiedy jest już po sezonie to inna sprawa i ze sprzedażą może wcale nie być tak łatwo.
Rekomendowane odpowiedzi