Opublikowano 30 Listopada 200916 l Boseron nie strasz ludzi w nocy u mnie na osiedlu Pablo wczoraj na 2 pułku i dzisiaj na tischnera- ledwo Cie dogoniłem i mały zonk wpadłem na suszare za światłami J.w Wyskoczyła mi pilna sprawa przed spotem i trochę się spieszyłem No to lipa ostatnio z tymi suszarkami u ciebie
Opublikowano 1 Grudnia 200916 l czarny avant b6 na klubowych ramkach, dziś na ul. szlak 36 o godz. 12.00 nie zdążyłem looknąć na numery
Opublikowano 3 Grudnia 200916 l Boseron nie strasz ludzi w nocy u mnie na osiedlu Pablo wczoraj na 2 pułku i dzisiaj na tischnera- ledwo Cie dogoniłem i mały zonk wpadłem na suszare za światłami i na pewno dostałeś mandat :polew: :polew:
Opublikowano 3 Grudnia 200916 l Boseron nie strasz ludzi w nocy u mnie na osiedlu Pablo wczoraj na 2 pułku i dzisiaj na tischnera- ledwo Cie dogoniłem i mały zonk wpadłem na suszare za światłami i na pewno dostałeś mandat :polew: :polew: niestety tak
Opublikowano 4 Grudnia 200916 l Boseron nie strasz ludzi w nocy u mnie na osiedlu Pablo wczoraj na 2 pułku i dzisiaj na tischnera- ledwo Cie dogoniłem i mały zonk wpadłem na suszare za światłami i na pewno dostałeś mandat :polew: :polew: niestety tak tak ja wczoraj
Opublikowano 6 Grudnia 200916 l Boseron nie strasz ludzi w nocy u mnie na osiedlu Pablo wczoraj na 2 pułku i dzisiaj na tischnera- ledwo Cie dogoniłem i mały zonk wpadłem na suszare za światłami i na pewno dostałeś mandat :polew: :polew: niestety tak tak ja wczoraj wiem
Opublikowano 13 Grudnia 200916 l granatowe a4 kombi, nalepka klubowa na tylniej klapie po prawej stronie dzis opolska o 13:45
Opublikowano 16 Grudnia 200916 l Boseron na statoil, pozdrawiam Jarko na statoil dopadł mnie w momencie wręczania kalendarzyka klubowego innemu uzytkownikowi A4 , pozdro
Opublikowano 20 Grudnia 200916 l Pav7 pod barbakanem ok 5 rano, a chwile później chyba jarko pod pocztą... podziwiał moj ślizg bokiem heheheh.
Opublikowano 20 Grudnia 200916 l a chwile później chyba jarko pod pocztą... podziwiał moj ślizg bokiem heheheh. czym jechałeś :?: co chwila się ktoś ślizgał i chyba nie zwróciłem uwagi, ale mogłem to być ja
Opublikowano 20 Grudnia 200916 l a chwile później chyba jarko pod pocztą... podziwiał moj ślizg bokiem heheheh. czym jechałeś :?: co chwila się ktoś ślizgał i chyba nie zwróciłem uwagi, ale mogłem to być ja jechałem audiolą i skręcałem w starowiślną. a ty nie mozesz spać z pracy wracałem
Opublikowano 20 Grudnia 200916 l Pablo u siebie w MM, dzięki za rabat Sokół upalał BMW na włoskiej i jeszcze zielony sedan b5 bez ramek ale z klubową naklejką na d*pie, parking dach solvay koło godziny 14.00
Opublikowano 21 Grudnia 200916 l Pablo u siebie w MM, dzięki za rabat Sokół upalał BMW na włoskiej i jeszcze zielony sedan b5 bez ramek ale z klubową naklejką na pupie, parking dach solvay koło godziny 14.00 Wklej zdjęcie bo ja też nie kojarzę kolegi
Opublikowano 21 Grudnia 200916 l Pablo u siebie w MM, dzięki za rabat Sokół upalał BMW na włoskiej i jeszcze zielony sedan b5 bez ramek ale z klubową naklejką na pupie, parking dach solvay koło godziny 14.00 Wklej zdjęcie bo ja też nie kojarzę kolegi jutro