Wąski Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Kamil rower :gwizdanie: ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 19 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Kamil rower :gwizdanie: ? utrzymanie dwóch aut kosztuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurekkrak Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Jakieś 40 min. temu a4 b7 avant czarny metalik z klubowymi blachami pod tesco na wielickiej chyba z Gliwic /SG+++/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo83 Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Klubowe A4 B6 na tablicach RT chyba. Aleja pokoju wczoraj i przedwczoraj godzina 9:30 tak to ja, chyba Cie kojarze, jechałeś na prawym pasie No dokładnie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amator5000 Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Pozdrawiam brata bliźniaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 amator to Ciebie widziałem jakiś czas temu na rondzie matecznego kiedy będziesz na spocie a Twój brat bliźniak to OZI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi_wells Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 hehehe dobre POZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amator5000 Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Pewnie to mnie widziałeś, mały głód jest rozpoznawalny Zawitam za tydzień albo za dwa, bo niedziela też czasem bywa pracująca Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Sokół na kijowskiej dzis kolo 17.40 swoja b2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Granatowe B5 avant, KBC 15M* chyba (!) z klubowymi ramkami, dzis 7.30 rano w Bochni na wygodzie pod wiaduktem kto to taki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KORSARZ-Fire Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Wjeżdżałem w sobotę wieczorkiem do Krakowa i na "Matecznym" zobaczyłem przed sobą 4 ry piekne b7-ki kombi tablice klubu a4 rejestracja jedna na pewno z bielska. Ciekawi mnie kto to tak pięknymi laluniami się po Kraku buja i ... przejeżdża na czerwonym . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Wjeżdżałem w sobotę wieczorkiem do Krakowa i na "Matecznym" zobaczyłem przed sobą 4 ry piekne b7-ki kombi tablice klubu a4 rejestracja jedna na pewno z bielska. Ciekawi mnie kto to tak pięknymi laluniami się po Kraku buja i ... przejeżdża na czerwonym . Pozdrawiam HAHAHAHAHAHAHAHA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Wjeżdżałem w sobotę wieczorkiem do Krakowa i na "Matecznym" zobaczyłem przed sobą 4 ry piekne b7-ki kombi tablice klubu a4 rejestracja jedna na pewno z bielska. Ciekawi mnie kto to tak pięknymi laluniami się po Kraku buja i ... przejeżdża na czerwonym . Pozdrawiam HAHAHAHAHAHAHAHA Na czerwonym? hmmm :gwizdanie: chyba Ty pozdrawiamy i zapraszamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 no to dobrze przypuszczaliśmy że nowy Forumowicz się pojawi :hi: :hi: Ten z Bielska to ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PrZeMiAn Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Nocna jazda klubowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Wjeżdżałem w sobotę wieczorkiem do Krakowa i na "Matecznym" zobaczyłem przed sobą 4 ry piekne b7-ki kombi tablice klubu a4 rejestracja jedna na pewno z bielska. Ciekawi mnie kto to tak pięknymi laluniami się po Kraku buja i ... przejeżdża na czerwonym . Pozdrawiam no Twoja Lalunia tez probowala gonic wpadnij za dwa tygodnie na spota do galerii kazimierz na parking podziemny niebieski w niedziele o 18 Pozdrowki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 albo w środy do BB. Masz bliżej. [br]Dopisany: 22 Marzec 2010, 22:42_________________________________________________a najlepiej tu i tu. Ja tak przez pewien czas robiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 parking podziemny niebieski przeciez my jestesmy na przedostatnim piętrze a nie w podziemiach :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 :polew: :polew: Kerczi tworzy podziemie :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 ale parking jest podziemny - rozgladac sie jak bedziecie wjezdzac next time Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi