Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[Małopolska] Widziany, widziana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Juz nie jest moje :wink4:

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Wyświetleń 276,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Juz nie jest moje :wink4:

Spoko wiem a co to do Krk,trafiło :mysli:

Opublikowano

Do lubnia :)

Opublikowano

dziś na obwodnicy wyprzedzałem Manie w jego błyskawicy toyota "Cappy" pozdrowionka jak czyta forum :wink4: nawet poznał bo machnał ręką :naughty:

Opublikowano

Ciemny avant B6 dzisiaj na matecznym ok. 18 KRxxxFA

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

a wiec tak.dzisiaj to jest 13.02.2011 miejscowosc Przysietnica mijalem sie pierwsze z czerwona A4b5 chwile potem granatwa A4b5.i na koniec zpod kawiarni Roksana wyjezdzała srebrna A4b5 .czy te osoby sa na forum? :hi:

Opublikowano

w piątek okolo godziny 23 30 na wielickiej...prawdopodobnie srebrne S4 sedan ale juz nie zdarzyłem zauważyc nr rej...;/ za szybko było...

w kazdym badż razie mialo pierdnięcie...

Opublikowano

Wąski w drodze do pracy u zbiegu ulic Wielickiej i Dworcowej oślepiony blaskiem porannego słońca :rolleyes:

POZDRAWIAM :hi:

BTW Fajnie Ci się auto prezentuje z felgami w tym kolorze :good:

Opublikowano

Wąski w drodze do pracy u zbiegu ulic Wielickiej i Dworcowej oślepiony blaskiem porannego słońca :rolleyes:

POZDRAWIAM :hi:

BTW Fajnie Ci się auto prezentuje z felgami w tym kolorze :good:

:wink4: Tak myślałem czy to Ty McD :mysli:
Opublikowano

Dzisiaj jak byłem w hurtowni na Centralnej ok 15:00 i stała taka oto audica ale kogo bo nie kojarze :mysli:

img117dp.jpg

Opublikowano

Czarne B6 sedan na starych podkładkach w Kluszkowcach koło stoku na mostku :)

Opublikowano

Witam wczoraj tj 18.02.2011 widziana Audi A6 na krakowskich blachach z naklejką A4klub na trasie Warszawa - Radom koło Bialobrzeg godz. 13

Opublikowano

w sobotę na muchówce coś koło 9.30 na trasie w kierunku nowego wiśnicza widziany grzesiekkbc :hi:

Opublikowano

Robert W. wczoraj koło 16 na Kalwaryjskiej, rozmawiał przez komórkę, machałem, migałem ale nie widziałeś :gwizdanie:

Opublikowano

Robert W. wczoraj koło 16 na Kalwaryjskiej, rozmawiał przez komórkę, machałem, migałem ale nie widziałeś :gwizdanie:

UPS :embarrassed:
Opublikowano

Przemianowy Alior wczoraj wieczorem zaparkowany pod stadionem :naughty:

Opublikowano

przyznac sie który to stał pod halą Wisły w poniedziałek po południu, srebrne B6 combi KR 71.KA :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Marzec 2011, 17:03_________________________________________________ramki klubowe na tylnej tablicy

Opublikowano

Srebrny avant KR...4K (z tyłu klubowe ramki) wczoraj (wtorek) ok. 9:45 jechał od Ronda Grunwaldzkiego alejami, kto to :cool1: ?

(o ile dobrze widziałem lekko wgnieciona tylna klapa, a w środku dwa osobniki :wink4: płci męskiej)

Opublikowano

Kolega Łukasz (ksywki nie znam;)) częstujący kurczakami na spocie;) w granatowym b7 avant dziś ok 17:30 na bus-pasie przy rondzie grunwaldzkim z komórą przy uchu ok 17:30 :kox:

Opublikowano

Kolega Łukasz (ksywki nie znam;)) częstujący kurczakami na spocie;) w granatowym b7 avant dziś ok 17:30 na bus-pasie przy rondzie grunwaldzkim z komórą przy uchu ok 17:30 :kox:

ksywke juz zapamiętasz :naughty: ale to ja zauważyłem Cie pierwszy na moście dębnickim, spieszyło mi sie strasznie ale nie mówmy głośno którym pasem jechłem :decayed:

pozdrowienia :good: ładne to Twoje B6 [br]Dopisany: 04 Marzec 2011, 11:16_________________________________________________czyli kojarze sie z kurczakami tak :disgust: