Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[Małopolska] Widziany, widziana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

13 pazdziernik, wieczor, parking pod Geant/Real/Krokus. Kilka A4, ale nie wiem kto... :embarrassed:

Na pewno ja bylem widziany, ale - tu bym wymyslil jakis wykret - sie nie zatrzymalem/przywitalem. :hi: A moze to w ogole nie Wy, szukalem info o mini spocie w poniedzialek? :confused4:

Pozdrawia "wciaz zielony czlonek"... :rolleyes:

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Wyświetleń 275,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

13 pazdziernik, wieczor, parking pod Geant/Real/Krokus. Kilka A4, ale nie wiem kto... :embarrassed:

Na pewno ja bylem widziany, ale - tu bym wymyslil jakis wykret - sie nie zatrzymalem/przywitalem. :hi: A moze to w ogole nie Wy, szukalem info o mini spocie w poniedzialek? :confused4:

to był zlot innego klubu, dezerterów, w sumie nic nie straciłeś nie zatrzumując się :decayed: :decayed: :decayed:
Opublikowano

Kogo ja dziś nie widziałem :gwizdanie:

Opublikowano

to był zlot innego klubu, dezerterów, w sumie nic nie straciłeś nie zatrzumując się :decayed: :decayed: :decayed:

Dokładnie, to inny club :) A kolega to może by się w niedzielę na spocie w końcu pojawił :gwizdanie:[br]Dopisany: 16 Październik 2008, 20:28_________________________________________________Pamięta ktoś może jaki miał nick kolega z czarnej B6 w sedanie - taki troszke zniszczony lakier autko miało. Był z Nami w KFC jak Cuberowi auto wybuchnęło :decayed:

Opublikowano

AIRWOLF chyba

Opublikowano

AIRWOLF chyba

Nie, On ma srebrną B7 w 2 litrowym dizelku i też wówczas był i siedział z Nami przy stoliku, a kolego o którego pytam niestety sie nie zmieścił i siedział przy stoliku obok.

Opublikowano

Nie, On ma srebrną B7 w 2 litrowym dizelku i też wówczas był i siedział z Nami przy stoliku, a kolego o którego pytam niestety sie nie zmieścił i siedział przy stoliku obok.

Jarko coś Ci sie chyba pomyliło bo Airwolf ma B6 granatowe i jest z Olkusza :gwizdanie:

B7 srebrne 2,0 TDI Avant to kolega z Bielska bywajacy w Krakowie i był raz na spocie

Opublikowano

Jarko coś Ci sie chyba pomyliło bo Airwolf ma B6 granatowe i jest z Olkusza :gwizdanie:

B7 srebrne 2,0 TDI Avant to kolega z Bielska bywajacy w Krakowie i był raz na spocie

Jesteś pewny :?: Bo mnie się właśnie wydawało że to Airwolf jest z Bielska... :mysli:

Ale jak to zwykle bywa, mogę się mylić :decayed:

Opublikowano

czyli dobrze mi się wydawało :rolleyes:

Opublikowano

Jesteś pewny :?: Bo mnie się właśnie wydawało że to Airwolf jest z Bielska... :mysli:

Jarko wejdz na jego profil to zobaczysz skad jest :gwizdanie: AirWolf jeździ granatowym B6 TDI 100 konnym :cool1:

Opublikowano

Jarko wejdz na jego profil to zobaczysz skad jest :gwizdanie: AirWolf jeździ granatowym B6 TDI 100 konnym :cool1:

Masz rację, dzięki mistrzu :notworthy::good:

AIRWOLF - widziany w środę w Wolbromiu :naughty: z żoną i córką :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Ozi dzisiaj wieczorem, gdzies tam koło zakopianki

Opublikowano

pewnie na bp jechał po piwo :kox:
Opublikowano
  • Autor

nie, było małe rezanie u niego w garażu

Opublikowano

nie, było małe rezanie u niego w garażu

:good:
Opublikowano

on niema żony ani córki :wink4:
Opublikowano

To z jakąś dziewczyną i małą dziewczynką :tongue4: trzepiarz sie :wink4:

Opublikowano

Hercuś ja bylem z Twoja żoną, nic się normalnie nie ukryje cholera :kwasny: Dla wyjasnienia byłem, z moją chrześnica i jej mamą, a ja Cię jarko nie widziałem :shocked:

Opublikowano

14:40 dzisiaj przed Olkuszem od strony Katowic

A4 B6 KOL z diodami w zderzaku (nawet się świeciły :decayed: ) nie pamiętam nicka kol,egi ale to ten co mu ukradli radio w Hucie :gwizdanie:

Jechałem Alfą Romeo 159 w stronę Katowic :thumbdown:

Opublikowano

Ano ja też cie widziałem na początku zwróciłem uwagę na piękną alfę :kox: poźniej patrzę na twarz kierowcy i ku mujemu zdiwieniu .... :mysli: "znam gościa" ....

Pozdrawiam serdecznie

Ps: trasa za olkuszem w stronę katowic mało przyjemna no i trafiłeś na ten wypadek ... pewnie postałeś troszki tylko nie pamiętam czy jechałeś przed karetką i straża czy po bo jak oni sie porozkładali to pewnie całą droge zawalili :disgust:

:hi: