boseron Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 a to czyje, zna ktoś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 a to czyje, zna ktoś ? Zdaje się że longinus'a http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_moje_dosyc_sprawne_toczydelko-t32351.0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytus Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Pablo , przecież to "... jest nieustraszony i waleczny pół góral z Krakowa...fama o jego zaworach i hyraulice w 2,5tdi niesie jego legendę od Giewontu po Bałtyk... jego lewa stopa jet tak szybka, że zanim ty puścisz sprzęgło on będzie już odpalał rytualną fajkę na końcu czterysta drugiego metra....z centymetrami... nie poznałeś ... bożyszcza krakowskich nastolatek w postaci boskiego Trzenia" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 a to czyje, zna ktoś ? Zdaje się że longinus'a http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_moje_dosyc_sprawne_toczydelko-t32351.0.html Pawel Ty masz chyba cos z oczami.. :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 aleś dowalił Pablo, przeszedłeś sam siebie :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 a to czyje, zna ktoś ? Zdaje się że longinus'a http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_moje_dosyc_sprawne_toczydelko-t32351.0.html Pawel Ty masz chyba cos z oczami.. :polew: ja bym w jego przypadku rozpatrywał brak komunikacji między lewą a prawą półkulą mózgową :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 No k**wa ale robicie problem pomyliłem i się c**j, każdy może się pomylić :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PrZeMiAn Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 KR54321 Na Mogilskim w okolicy 13 a później z racji że ma słabszy motor odpuściłem Tyle go widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Pablo zastanawiałem sie po twoim poście czy Trzeniek miał inny nick na forum z początku czy co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Pablo zastanawiałem sie po twoim poście czy Trzeniek miał inny nick na forum z początku czy co Owszem mial: Zabijaka :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Dresiarz zabijaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Pablo , przecież to "... jest nieustraszony i waleczny pół góral z Krakowa...fama o jego zaworach i hyraulice w 2,5tdi niesie jego legendę od Giewontu po Bałtyk... jego lewa stopa jet tak szybka, że zanim ty puścisz sprzęgło on będzie już odpalał rytualną fajkę na końcu czterysta drugiego metra....z centymetrami... nie poznałeś ... bożyszcza krakowskich nastolatek w postaci boskiego Trzenia" wydrukuję sobie, oprawię w ramki i powieszę w garażu :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytus Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 wydrukuję sobie, oprawię w ramki i powieszę w garażu :kox: to z pod Twojej ręki wyszedł ten jakże poetycki opis naszego Trzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kr54321 Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 KR54321 Na Mogilskim w okolicy 13 a później z racji że ma słabszy motor odpuściłem Tyle go widziałem cześć czyste, srebrne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytus Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Kr54321 zamyślony na skrzyżowaniu Saskiej i Nowohuckiej około 19, czasem też widuje Cie na Płaszowskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Ogr wie gdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kr54321 Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Kr54321 zamyślony na skrzyżowaniu Saskiej i Nowohuckiej około 19, czasem też widuje Cie na Płaszowskiej ..ale zwykle się rozglądam moje rejony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytus Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 ..ale zwykle się rozglądam moje rejony moje również wczoraj akurat nie jechałem audiczka tylko Citroenem Berlingo, nic dziwnego że nie zwróciłeś uwagi zazwyczaj poruszam sie szarą B6-tka na rej RT pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kr54321 Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 ..ale zwykle się rozglądam moje rejony moje również wczoraj akurat nie jechałem audiczka tylko Citroenem Berlingo, nic dziwnego że nie zwróciłeś uwagi zazwyczaj poruszam sie szarą B6-tka na rej RT pozdro chyba kojarzę, głównie z ul. przewóz i też pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Tytus ledwo co i nie było by przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi