Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Montaż tabletu 10.1 w samochodzie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jestem na etapie poszukiwań uchwytu samochodowego do samsunga tab 10.1. Uchwyty na szybę nie wydają mi się zbyt stabilne, poza tym nie chce zasłonić sobie szyby tabletem bo to bardzo ograniczy widoczność.

Kolejnym pomysłem była by montaż w kratkę nawiewu, tu tez pojawia się "ALE" czy ciężar uchwytu wraz z tabletem nie przewyższy wytrzymałości lopatki z kratki nawiewów .

Rozsądnym rozwiazaniem byłby montaż taba na łapie która przykrecamy do siedzenia pasażera :

Arkon TAB-FSM Universal Tablet Car Floor Mount :: MobileFun Polska

ewentualnie taka przerobić ale za to jest tańsza :

Uchwyt Tracer Tablet 940 ( do blatów ) Do montażu tabletów 8.9"-10.4" | Multimedia \ Tablety - akcesoria | KURTMEDIA.PL - Twój Sklep Internetowy - IT RTV FOTO GPS

co sądzicie? może macie własne pomysły/doświadczenia związane z tematem zapraszam do dyskusji

Opublikowano

Ja myślałem na takim uchwytem na siedzenia, ale w tej konfigurcji tylko pasażerowie mogą z niego korzystać :thumbdown: te uchwyty co pokazałeś są fajne, bo ten pierwszy można np zamontować w niewidocznym miejscu na tunelu środkowym, a drugi myślałem nad umiejscowieniem pod fotelem pasażera, tak żeby tylko ramię wystawało.