zbiko13 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Panowie taka sprawa , ma a4 z silnikiem BFB i aktualnie wypluł 2 korby. Moje pytanie czy idzie tam dać inny silnik niż BFB AVJ BEX (te pasują , tak serwis mówi). Moze ktoś taki temat juz przerabiał . Pozdrawiam
marajan Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Pomoc budowa AMB jest identyczna, różni się tylko softem. Nie wiem czy jest łatwo dostępny bo to na rynek US. Wychodziło
zbiko13 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2014 AMB tez etka podaje ze pasuje. A czy nie podejdzie AWT ? A czy EGR (Zawór powietrza wtórnego) jak zaślepię BFB będzie świecił błąd ?
radko123 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Tak z ciekawości, czy wiadomo co spowodowało taką usterkę?
zbiko13 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Z tego co mi sie udało ustalić to mądry "niemiec" jeździł na long life i nie wymienił go prze 65tys. Stawiam ze cisną autobaną i efekt mamy w postaci ostatnich korb urwanych:decayed:
Rekomendowane odpowiedzi