StachuCBR Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Witam. Mam takie pytanie, założyłem wewnątrz pojazdu żarówki led (bez can)- nie jest wymagane, ponieważ nie mam żadnego wyświetlania przepalonych. I tu brzmi moje pytanie, dlaczego po założeniu mogę tylko je włączyć jak mam włączony zapłon? Gdy wyjmę kluczyk nie ma możliwości ich włączenia- jedynie jak otworze drzwi. ! Miał ktoś taki dziwny problem ?
MiGsu Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 ja tak mam czasami, ale żadko musze przyznac, może nie że włącznik nie zaskakuje ale żarówki pala sie na 10 procent moze, nie wim czym to spowodowane i ne zagłębiałem tematu a żarowki mam osram
StachuCBR Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2014 dokładnie tak, nikt więcej nie ma takiego problemu ?
Szefcio Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 przerabiałem temat: Musicie wymienić żarówki na te z canem. bo inaczej będzie taka lipa. w skrócie mówiąc gdy nie będą otwarte drzwi lub przekręcony zapłon żarówki się nie zaświecą po naciśnięciu wyłącznika lampki lub mogą mogą mrugać jak stroboskop. trzeba can ładować bo zwykłe led mają za małą oporowość i to tyle w temacie innej opcji nie ma-przerabiałem różne warianty.
StachuCBR Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2014 przerabiałem temat:Musicie wymienić żarówki na te z canem. bo inaczej będzie taka lipa. w skrócie mówiąc gdy nie będą otwarte drzwi lub przekręcony zapłon żarówki się nie zaświecą po naciśnięciu wyłącznika lampki lub mogą mogą mrugać jak stroboskop. trzeba can ładować bo zwykłe led mają za małą oporowość i to tyle w temacie innej opcji nie ma-przerabiałem różne warianty. Dzięki wielkie kolego, tak też myślałem :]
Rekomendowane odpowiedzi