Skocz do zawartości
IGNOROWANY

A4 [B7] Bluetooth mam go czy nie ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

koledzy mam problem rozkrecilem calusie auto :polew: obfotografowalem i licze na pomoc :) mam A4 byl w niej zainstalowany zestaw simensa rozwalilem go w drobny mak odlaczylem wszystkie kabelki ale moja N95 laczy sie z audi ale nie slychac ani mnie ani ja nic nie slysze rozkrecilem cale auto porozlaczalem wszystko co sie dalo wylolem navi odkrecilem schowek i....sie zdziwilem bo nie moge znalezc Bluetootha :blink: zeby kabelek ktory odlaczylem podlaczyc do modulu Bluetooth odkrylem nawet oryginalny mikrofon zamontowany tam gdzie sa swiatelka nokia znajduje audi UHV 3350 wiec podejrzewam ze gdzies musi byc tylko gdzie ?? z gory dzieki za pomoc :):hi:

26082008144np3.th.jpghttp:// <----- to to ??

26082008145qz5.th.jpg

26082008146bo0.th.jpg

26082008147ug4.th.jpg

26082008149ko5.th.jpg

26082008150ur3.th.jpg

26082008151vm4.th.jpg

26082008154ff1.th.jpg znalazlem taka karteczke przyczepiona za schowkiem :polew: ktos wie co to moze byc ?? zostawilem ja tam :tongue4: zeby czegos nie zepsuc postanowilem nie wyrywac :polew:

26082008156qa0.th.jpg

Opublikowano

Oryginalnie BT jest pod fotelem , połącz sie innym telefonem bo może przez symbiana coś sie dupczy ,to na zdjęciu to sterownik automatycznej regulacji zasięgu świateł.

Opublikowano

Oryginalnie BT jest pod fotelem , połącz sie innym telefonem bo może przez symbiana coś sie dupczy ,to na zdjęciu to sterownik automatycznej regulacji zasięgu świateł.

a kolego pod fotelem kierowcy pasazera ?? moge sie tam jakos dostac we wlasnym zakresie ?? :) dzieki za pierwsze info juz jestem do przodu kawalek :) teraz tylko jeszcze nie wiem czy wystarczy wtyczke wpiac czy jakies kabelki lutowac bedzie trzeba przydal by mi sie ktos kto mial przez fabryke pod modul bluta podloczony zwykly zestaw simensa zo za kretym majac bloota montowal zwykly uchwyt na telefon :wallbash:[br]Dopisany: 26 Sierpień 2008, 22:21 _________________________________________________Dzieki za pomoc koleko juz mam zalatwione :D kolega przysiadl wyjol navi zerknol na rozpiske wyjal z kostki 3 kabelki i wszystko zaczelo smigac jak szalone :kox: wystarczylo odlaczyc simensa zestaw :) i dziala wszystko wielkie dzieki za pomoc mozna jakos zamknac temacik :)