ArTh00r Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Witajcie Czy ktoś z was przyciemniał sobie szyby w swoim aucie i może polecić jakiś sprawdzonych majstrów od przyciemniania? Będę wdzięczny za namiar Pozdrawiam Artur
kkam Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Polecam AUTO-HIT Przyciemnianie szyb: Firma
vwbartus Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Oczywiście również polecam . Jacka znam od lat i parę aut u niego robiłem , pełen profesjonalizm
ArTh00r Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2014 vwbartu czy dla forumowiczów ma jakieś rabaty? Bo jeśli tak go polecacie to może już dalej nie ma co szukać i do niego podjechać?
kkam Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 ja dostałem rabat 50 zł. Zadzwoń i dogadaj cene.
jozek726 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 też polecam tego Pana, robiłem u niego auto i robota zrobiona profesjonalni
Gość Edyta Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Artur ty się nie zastanawiaj:naughty:
novwy Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 jak jesteś z Gdyni to do Rumi masz niedaleko - polecam, robiłem u nich mojego avanta Przyciemniamy - profesjonalnie i nie tylko
ArTh00r Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Obecnie jestem w Ustce, więc do Bytowa będę miał bliżej P.S Jak to jest z przyciemnianiem szyb przednich od kierowcy i pasażera? Czy można je przyciemniać? Z tego co się dowiedziałem to już podobno są delikatnie przyciemnione na tyle ile dopuszcza jakaś tam norma... ? Macie wiesze w tym temacie?
Gość Edyta Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 możesz przyciemnić owszem ale jak długo pojeździsz tego to już ci nie powiem ja chciałam, tyle, że policja w bytowie jest na to uczulona i krótko bym je miała:facepalm: tak fabrycznie masz już ściemnione szyby na ile procent nie powiem ci, bo nie pamiętam
novwy Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Szyby boczne przednie są już fabrycznie przyciemnione, mówi się że są 'zielone'. Najlepiej to widziałem jak zdjęli moje do przyciemniania i na białą ścianę przyłożyli, jak przyciemniasz szyby przednie boczne to tylko na własne ryzyko- dowód leci jak będą niebiescy sprawdzać. Jak jesteś pewny stanu samochodu (żeby nie przyczepili się do czegoś innego) możesz się z nimi kłócić, powinni Ci udowodnić że szyba ma nie dozwoloną przypuszczalność światła (specjale urządzenie- zwykły radiowóz nie ma na wyposażeniu) ale po co sobie robić dodatkowe kłopoty. Sorry za wywód
ArTh00r Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2014 strawberry oraz novwy: czyli wychodzi na to, że lepiej przód sobie odpuścić prawda? Ja jeżdżę sporo po wybrzeżu i raczej nie trudno natrafić na smerfy, którym nie przypasuje odcień moich przednich szyb bo będą przyciemnione :/
Gość Edyta Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Ja 'narazie' odpuszczam ten temat ;-) aczkolwiek nie mowie, ze ich nie przyciemnie, Jacek szef auto- hit odradza, ale mówię ja jeżdżę po Bytowie i temu, jak mało jeździsz to ok przyciemniaj, ale jak dużo to bym raczej nie ryzykowała ps. Mówisz zawitasz w moje tereny:-)
novwy Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Ja dla spokoju odpuściłem przednie szyby. Jeśli jeździsz sam samochodem i nie stresują cię spotkania z Policją to wal na całe auto, koledzy powiedzą fajnie wygląda. Ja śmigam często z rodziną dwójka małych dzieci i nie uśmiecha mi się tłumaczyć czy zrywać na miejscu kontroli foli z przednich szyb drzwi.
ArTh00r Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Czyli wychodzi na to, że lepiej sobie odpuścić przyciemnianie przednich szyb :/ Strawberry tak będę w Twoim mieście zapewne w pierwszy weekend po świętach jeśli będą wolne terminy
Gość Edyta Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 to do zobaczenia na tym moim zadupiu
kkam Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 ja przez Bytow bede jechac 2 maja i 11 maja.
Gość Edyta Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Kurcze 2 to ja u domina jestem, ale 11 jak najbardziej;-)
Rekomendowane odpowiedzi