Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Przyciemnianie szyb - Zachodniopomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie :)

Czy ktoś z was przyciemniał sobie szyby w swoim aucie i może polecić jakiś sprawdzonych majstrów od przyciemniania?

Będę wdzięczny za namiar :) dobrze jakby było coś blisko Sławna, Koszalina lub Białogardu.

Pozdrawiam

Artur

Opublikowano

dolacze sie do kolegi z pytankiem jeszcze, Wie ktos gdzie w koszalinie kupic folie do przyciemniania szyb :>?

Opublikowano

Foltech Szczecin na Klonowica. Ja tam tam robilem jak mialem Honde. Za 5 szyb skasowali 450zl.

Opublikowano

Ja polecam ekipę na Przestrzennej :wink:

Opublikowano

w foltechu nawet dach panoramiczny okleili folia ... (z powodzeniem) - to jest jeden z najstarszych i chyba najlepszych zakladow zajmujacych sie foliami w szczecinie

Opublikowano

z gdyni cisnac do sz-na okna sciemniac to troche nie bardzo w pobliżu

Opublikowano

Ja przyciemniałem z miesiąc temu na Przestrzennej 5 szyb, b7 avant, fajnie wygląda atest itd dają, jakaś gwarancja jest i narazie nie widzę żeby coś się działo. Nie jest też drogo jeśli chodzi o Szczecin.

Opublikowano
Ja przyciemniałem z miesiąc temu na Pomorskiej 5 szyb, b7 avant, fajnie wygląda atest itd dają, jakaś gwarancja jest i narazie nie widzę żeby coś się działo. Nie jest też drogo jeśli chodzi o Szczecin.

ile kolego płaciłeś jak mozna wiedzieć zastanawiam sie nad swoja by dac

Opublikowano

Ja z kolei przciemniełem w Barlinku ze 2 lata temu. Robota świetnie wykonana, atest, duży wybór foli, no i cena - było prawie o połowę taniej niż w Szczecinie.

Opublikowano
Ja z kolei przciemniełem w Barlinku ze 2 lata temu. Robota świetnie wykonana, atest, duży wybór foli, no i cena - było prawie o połowę taniej niż w Szczecinie.

ile kolego w barlinku?? masz jakis namiartelefon adres?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

FOLTECH za a4 b7 wzieli 350 zł . POLECAM

Opublikowano

..na Przestrzennej 350 zł - 5 szyb do avanta, stopień przyciemnienia w cenie, polecam obojętnie gdzie przyciemnienie szyb bo efekt jest widoczny i cieszy oko :).

Opublikowano

efekt cieszy oko jak przyciemnione masz wszystkie szyby identycznie :wink:

Opublikowano

...wszystkie bodajże na 80 % przyciemniałam, fajnie się prezentuje i nie jest tak ciemno w środku. Stojąc ok 1 m od szyby nic nie widać w środku.

Opublikowano

5 szyb to nie wszystkie

Opublikowano

..spoko jak już mam być dokładny to dwie szyby tylnych drzwi,dwie szyby boczne bagażnik bo avant i jedna szyba klapa, przednie boczne są fabrycznie przyciemniane i bardziej nie można bo przepisy tak stanowią, a jak dokładnie mówią to powie wujek google.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Ja polecam ekipę na Przestrzennej :wink:

Dokladnie tez mi robili:)

Wysyłane z mojego KALKULATORA

Opublikowano

ja polecam FOLTEK na krasińskiego na pogodnie, ściemniają szyby w salonach samochodych, ja robiłem u nich wszystkie szyby przód i tył w leonie, civicku i dwóch moich octaviach i robią porządnie i z ceną też się idzie dogadać

Opublikowano
ja polecam FOLTEK na krasińskiego na pogodnie, ściemniają szyby w salonach samochodych, ja robiłem u nich wszystkie szyby przód i tył w leonie, civicku i dwóch moich octaviach i robią porządnie i z ceną też się idzie dogadać

Ile płaciłes za auto

Wysyłane z mojego KALKULATORA