donyakuza Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Witam od jakiegoś czasu bawiłem się w moim audi z pewnym urządzeniem w schowku, które całkowicie wymontowałem. W tym czasie auto cały czas było bez prądu. Dziś stwierdziłem że sprawdzę VAG-iem wszystko i wyskoczyły mi błędy: 18010 01331 01304 01300 01206 01546 Proszę o podpowiedzi
DragonGTI Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Co to było za urządzenie? Po skasowaniu błędów wszystkie powracają?
donyakuza Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Wszystkie nie przejadę dziś autem 15 km i sprawdzę wszystkie na nowo. Powiem szczerze że dokładnie nie wiem co to było ale myślę że urządzenie do sterowania sygnałem z mp3 albo coś podobnego na moich innych postach są zdjęcia części w schowku. Ogólnie wyrzuciłem parę niepotrzebnych kabli z dwoma bezpiecznikami w skrzynce. Oraz odciętych dokładnie nie pamiętam ile kabli w kostkach od radia dokładnie w kostce zielono, niebiesko, żółtej. Oraz w oryginalnej zmieniarce AUDI do której kostka która idzie z radia była odłączona i podpięta pod urządzenia elektryczne do sterowania (czymś). Dodam także że od dwóch dnie próbuje powrócić do połączenia radia CHORUS 2 z wspomnianą zmieniarką i niestety zero ale totalne zero sygnału.
Rekomendowane odpowiedzi