budtom Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 mam problem z poduszka podczna pasażera cały czas sie swieci air bag i po wykasowaniu zgaśnie, a po jakimś czasie znowu sie zapala. W opisie błedu jest zapalnik poduszki. Czy musze wymienić cała poduszke czy tylko ten zapalnik ewentualnie, w którym miejscu znajduje sie ten zapalnik i jak sie do niego dobrać?
Krzycho81 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Jak by był zapłonnik do wymiany to byś nie skasował błędu. najprawdopodobniej coś gdzieś nie łączy, napisałem coś bo nie podałeś która to poduszka pasażera.
bobikos Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 która poduszka? W desce czy boczna w siedzeniu? Jeśli w siedzeniu to warto posprawdzać kostki fotela. Napisz jaki dokładnie masz błąd.
budtom Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2014 boczna pasażera dzisaj już nie dam rady sprawdzic. Także dopiero jutro napisze jaki to numer błedu i dokladny opis.
kinki Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Pewnie problem pojawił się po regulacji fotela. Problem masz z kostką pod fotelem kierowcy. mam to samo. należy rozpiąć żółtą kostkę pod fotelem (na wyłączonym zapłonie) spryskać styki jakimś środkiem do takich rzeczy i dopiero skasować błąd.
Rekomendowane odpowiedzi