Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jakie polecacie radio z MP3 do Audi?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

ile to cenisz dlaczego sprzedajesz?czy ma funkcje wyłaczania i właczania subofera?wyjscia na karrte pamieci nie ma?tylko usb?

---------- Post dopisany 23-04-2014 at 19:56 ---------- Poprzedni post napisany 22-04-2014 at 22:29 ----------

:hi:

Opublikowano

Chyba już każde radio włączy suba. Niebieski kabel remote lub automatyczna antena jest do tego przeznaczony. ;-)

Opublikowano
  • Autor
Chyba już każde radio włączy suba. Niebieski kabel remote lub automatyczna antena jest do tego przeznaczony. ;-)

niebieski kabel przy radio?i do czego go podłaczyc?

---------- Post dopisany at 20:58 ---------- Poprzedni post napisany at 20:48 ----------

krzysiek masz jakies fotki tego radio?

Opublikowano

w wekend wrzucę,usb i slota na karty nie ma za to czyta praktycznie każdą płytę ,sterowanie subem full opcja praktycznie,można podpiąć zewnętrzny monitor,kamerę cofania, zmieniarkę,siedziało a moim poprzednim aucie około roku przy czym ja wtedy jezdziłem po kraju i auto praktycznie więcej stało jak było używane,powód sprzedaży he bo sobie leży a puki co fabryczny concert sobie gra,co prawda nie mam nacisku żadnego na sprzedawanie ale różnie to bywa:wink:

niebieski kabel do wzmaka na załączenie:wink:

Opublikowano
  • Autor

a to jak nie ma choć by usb to odpada.

Opublikowano

Będziesz coś grzebał przy głośnikach czy seryjne zostawisz i tylko radio lepsze chcesz kupić?

Opublikowano
  • Autor

ja mam całe nagłosnienie JBL-a.przód 13 tył (półka)25 i sub.30 cm

Opublikowano

Aha to już coś grzebałeś w audio. Ja też jakbym chciał kupować lepsze radio to resztę audio też pasowało by wymienić na coś nie ori:)

Opublikowano
  • Autor

juz daaaawno zmieniałem głosniki.u mnie bieda az piszczała.mioałem tylko głosniki w przednich drzwiach.:decayed:

Opublikowano

Aha to na serio bieda. U mnie chodź jest cały seryjny zestaw chodź wolałbym bose ale jak nie ma to będzie coś nie seryjnego i jakaś stacja multimedialna 2din:decayed:

Opublikowano
  • Autor

mi sie odniechciało 2din jak poczytałem ile z tym roboty.:grin:

Opublikowano

Witam, po majowym weekendzie będę miał do sprzedania RNS -E z mojej A4 + płyta DVD z mapą . Jak ktoś jest zainteresowany to zapraszam wkrótce :)

Opublikowano
  • Autor
:slina:
Opublikowano

Ja na szczęście 2din mam w serii:decayed: więc tylko pozostaje kupić dobre radio ale pierw pasuje wreszcie żeby wpadł do mnie gwint...

Opublikowano
  • Autor

jak bym miał 2din to rns-e juz dawno było by na pokładzie.:decayed:

---------- Post dopisany 03-05-2014 at 16:51 ---------- Poprzedni post napisany 28-04-2014 at 20:26 ----------

:hi:

Opublikowano

Wiesz jak to mówią są rzeczy ważne i ważniejsze. A dla mnie priorytet teraz to gwint:decayed:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Auna Radio samochodowe, DVD Bluetooth (4241073730) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

prosze o opinie na temat tego radia?

---------- Post dopisany 29-06-2014 at 16:09 ---------- Poprzedni post napisany 08-06-2014 at 13:03 ----------

zmiana koncepcji.poniewaz nie znalazłem takiego dvd jak szukałem wiec zamontujemy jakies dobre MP3.co mozecie polecic?

Opublikowano

Wszystkie chińskie wynalazki, z naciskiem na wszystkie, mają takie końcówki mocy ze razem polecam słuchawki bo inaczej nie będziesz słyszał muzyki.

Opublikowano
  • Autor

mysle raczej nad kenwoodem.

---------- Post dopisany 30-06-2014 at 20:10 ---------- Poprzedni post napisany 29-06-2014 at 20:58 ----------

:eusathink::eusathink: