Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jakie polecacie radio z MP3 do Audi?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie jak cos to mam na sell ALPINE UDE-93BT

Opublikowano

Witam, otóż w mojej b6 radyjko SYMPHONY II ( a dokładnie zmieniarka ) przestała czytać płyty (podobno laser) to zastanawiam sie nad kupnem normalnego radiootwarzacza.. . (z aux i usb )(chce aby jakość dźwięku pozostała ta co jest aktualnie na oryginalnych głosnikach ). Choć z drugiej strony wolałbym to samo radio ale jeśli za używane mam zapłacić 150 zł i ma podziałać x czasu to nie wiem czy jest sens). Co byście mi doradzili ??? 

Opublikowano

Emulator zmieniarki Denson.Yatour i masz mp3

Temat o tym znajdziesz w tym dziale co napisałeś.

Opublikowano

Chodzil mi po glowie... przegladajac  ten wczesniej watek choc niby go odrzucilem... . Ale teraz powrocil na powaznie i przemyslalem ze bedzie to najlepsze rozwiazanie.... . Pytanko :  czy jakosc dzwieku nie ulegnie pogorszeniu przy kazdym wyjsciu urzadzonka? Czy kabel jest dosc dlugi aby mozna bylo to wszytko wrzucic do schowka? 

Opublikowano

Jakbyś poczytał temat o zmieniarkach, albo chociaż zerknął na opis produktu, to byś wiedział...

• 2 lata później...
Opublikowano

Witam że się tak podepne pod ten temat mam problem z radiem i ogólnie chciałbym je wymienić jak tam wygląda z kostkami 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam, 

Jakie radio do 300-400 zł polecacie? Nagłośnienie oryginalne zwykłe + wyciszone drzwi. 

Wizualnie najbardziej odpowiada mi pioneer ale wezmę pod uwagę innego producenta. 

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam, mam pytanie kupiłem auto b7 z radiem: Blaupunkt Woodstock DAB 53 i chcę je zmienić na: Alpine UTE 72 BT czy będzie potrzebna jakaś przeróbka w kablach? Oczywiście będę musiał dołożyć ramkę bo blaupunkt jest większy od alpine. Do tego mam jeszcze subwoofer jbl gt5 1204br i wzmacniacz jbl gx a3001.

Opublikowano
10 godzin temu, lukita napisał:

Witam, mam pytanie kupiłem auto b7 z radiem: Blaupunkt Woodstock DAB 53 i chcę je zmienić na: Alpine UTE 72 BT czy będzie potrzebna jakaś przeróbka w kablach? Oczywiście będę musiał dołożyć ramkę bo blaupunkt jest większy od alpine. Do tego mam jeszcze subwoofer jbl gt5 1204br i wzmacniacz jbl gx a3001.

Święta zasada-nie robi się żadnych przeróbek w oryginale wiązce radia. Jak już to zrobić sobie lub zamówić przejściówkę do radia i w niej przewody przekładać.

Opublikowano
12 godzin temu, lukita napisał:

Jedno i drugie to radio 1 din więc ramka co masz w zestawie z Alpine powinna wystarczyć. Jeżeli chodzi o kable to zależy co tam masz aktualnie. Jak system audio bez oryginalnego suba to tylko podłączasz kostki ISO i tyle roboty. Dodatkowy sub i wzmacniacz to już oddzielna instalacja pod radio i akumulator.

Opublikowano

Ok dziękuję za podpowiedzi jak coś nie będę wiedział będę tutaj pytał.  ;) Pozdrawiam!

Opublikowano

Witam radio podłączyłem wszystko działa ale mam pytanie jak odłączałem blaupunkta i podłączyłem alpine to została mi jedna kostka koloru niebieskiego wolna (w alpine nie ma wejścia na nią) dochodzą do niej kilkanaście bardzo cienkich kabelków od czego ona jest ? Zdjęcia niestety nie zrobiłem.

• 4 lata później...
Opublikowano

Jakie aktualnie polecacie radio 1din które będzie współpracować z kierownicą? Mam obecnie oryginalne radio kasetowe a potrzebuję z USB