Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Dolot do IC - droga DV <-> IC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Zastanawialem sie do jakiego działu to wsadzic bo mam problem, przy wymianie paska od klimy znalazlem przetarcie od paska na dolocie od DV do IC ( patrz rysunek pozycia nr 6. - czerwony kwadracik ). Wymienil bym ale nigdzie nie moge znalesc na allegro ani na forum i chyba trzeba wymienic calosc ( nr.6 ), chodz wolal bym tylko ten jeden odcinek wymienic. Zostaje jeszcze mozliwosc uciecia i wsadzenia rurki metalowej i naciagniecie rurek i scisniecie opaskami. Moze jest jakis zestaw wezy silikonowych ? Nie zamierzam narazie wsadzac wiekszego IC-a :decayed: . Za wszelkie pomysly z gory dzieki.

ba3a9b25ec0c58190fc7000326c0976a.jpg

Opublikowano

napisz do Krychy (Krycha) ma ten waz bo ostatnio z dolotu podmienialem zaworki i był. wiec pewnie go ma:hi:

Opublikowano

Zakładanie tam czegokolwiek typu rurki, złączki jest bezsensu.

Lepiej unikać takich połączeń z których mogą być nieszczelności po czacie. Część jest napewno dostepny od reki z aut na rozbiórkę i tam radze poszukać.

W ori jest specjalny uchwyt na właśnie tą rurę która idzie do DV najlepiej to widać jak ściągnie się pas.

Myślę, że nie powinno Cię to kosztować więcej niż 50-100zł a koszt złączek rurki czegokolwiek mniej nie będzie kosztować:)

Opublikowano
  • Autor

Pisalem do Krychy ale cisza póki co. A szukalem na allegro i nie udało się mi znaleźć tego. Sa rożne ale akurat tego nie ma. Nie spieszy mi się z tym bo dziury nie mam chyba a tylko przetarcie które w moment może zrobić się w dziursko. Waz musiał wypiac się z ucha i pasek od Klimy trochę go przypisał :-)

Wypalcowane z Asusa Memo Pada

Opublikowano

Pisz do ludzi co maja auta na części :) Bo tak jako sama część obawiam sie, że nie znajdziesz.

Opublikowano
  • Autor

Z zdjecia od tematu Krychy wychodzi ze on posiada czesc nr 27 a ja szukam czesci nr 6 i dochodze do wniosku ze przed liftem byly mojego typu podlczenie dolotu do IC a po lifcie inne, nie uwazam ze nie sa zamienne ale wtedy DV mial bym od dolu a teraz posiadam tak jak na obrazku od gory i jest to dla mnie o wiele wygodniejsze. Tego typu co ma Krycha weza to na allegro baaardzo duzo jest. Poszperam na allegro i kiedys napewno sie trafi. Nie chce mi sie dorabiac wezy bo wiadomo srednica zmiejszy sie i wytrzymalosc moze byc rozna.

Opublikowano

Sory ale świętowałem/piłem/odpoczywałem i nie miałem czasu, odpisałem Ci na PW - mam tego węża, ale takiego co widać na zdjęciu w moim temacie.