Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B8 CAHA LZ7H]AUDI A4B8#F*ckinLow#202KM/429Nm#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
dzis troche poszperalismy z Bartkiem i udalo sie cos nie cos odblokowac:

doświetlenie zakrętów uruchomione + diody Led cree

http://s27.postimg.org/ubfpwh0y7/2014_05_19_1571.jpg

oraz parktronic wizualizacja tył

http://s9.postimg.org/z5wgsqx0b/2014_05_19_1570.jpg

nie wiem dlaczego podswietla sie przód czy to normalne czy jest sterownik 8 kanałowy???

---------- Post dopisany at 22:44 ---------- Poprzedni post napisany at 22:26 ----------

jak właczyc poziom naladowania akumulatora (wchodze przez ukryte menu to nie mam tam baterry :( )

oraz jak wlaczyc opcje zeby z kluczyka yzn z pilota otworzyc wszystkie okna w doł? czy to te kodowanie:

Otwieranie i zamykanie okien Pilotem

46-Moduł Komfortu---> Coding 07 --->Long Coding Helper---> odznaczamy Remote Control active

dzis chcielismy zrobic wylaczenie blokowania szyb i nie udalo sie, czy po tym zabiegu trzeba reset mmi robic??

tez chcialbbym sie dowiedziec jak zrobic na fisie zeby pokazywal poziom plynu w spryskiwaczu ??

U mnie też podświetla przód mimo że nie mam sterownika x8:decayed:

Szyby Ci powinny zjeżdżać jak przytrzymasz guzik otwierania przez kilka sekund, odwrotnie z zamykaniem:decayed:

Zawsze trzeba reset robić:wink:

Poziom płynu w spryskiwaczu???:shock3:pierwsze słyszę, zwykle jak jest mało to pokazuje że .......jest mało:naughty:

gdy przytrzymuje zamykanie auta to po 2-3 sek wszystkie szyby ida do góry , natomiast jak otwieram auto i trzymam to nie chca zejsc w doł :kwasny:

Spróbuj drugim kluczykiem jak masz powinno pomóc kolega miał to samo jeden kluczyk chodził na otwieranie a drugi już w obie strony

Opublikowano

Czasami u mnie też nie łapie za pierwszym wciśnięciem przy drugim bezproblemowo:wink:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

czy te fele do b8 moga byc {20''}

p.s. firma 3sdm warta uwagi??? robia dobre fele?

Opublikowano

Oczywiście że fele godne uwagi :) te wzory co podałeś są git :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

https://www.youtube.com/watch?v=hb-SGcJ-DIU 12 sekunda :) chyba te wybiore w 20'' prezentuja sie mega:naughty::slina:

p.s. a kto robi te fele , jakiej produkcji są ?

---------- Post dopisany at 14:39 ---------- Poprzedni post napisany at 09:44 ----------

dzis wymienilem wszystkie filtry + olej. Czy u was tez wchodzi 5L?? [silnik 2.0TDI] i tez brak miarki poziomu oleju???:kwasny: tylko czujnik.

---------- Post dopisany 11-06-2014 at 10:44 ---------- Poprzedni post napisany 07-06-2014 at 14:39 ----------

co sadzicie o takiim zestawie ? te kratki rs beda pod ori zderzak pasowac?

FÜR Audi A4 B8 8K S Line Frontgrill Grill Wabengrill° RS4 Look SET Schwarz | eBay

---------- Post dopisany 12-06-2014 at 12:54 ---------- Poprzedni post napisany 11-06-2014 at 10:44 ----------

indeks.jpg:question::co::question:

---------- Post dopisany 15-06-2014 at 11:45 ---------- Poprzedni post napisany 12-06-2014 at 12:54 ----------

Jak odróżnić MMI 2G od MMI 3G?

Jak rozpoznać czy w Twoim aucie jest system w wersji 2G czy 3G? Najłatwiej sprawdzić wersję oprogramowania jaka jest wgrana w MMI. Aby tego dokonać należy wejść w menu samochodu przyciskiem [CAR], potem wcisnąć [sETUP], a następnie wybrać podmenu „Version” i odczytać wartość z linii oznaczonej literami „SW”.

Dla MMI 2G jest to wartość w formacie: XX-XX XX.X.X XXXX

Dla MMi 3G jest to wartość w formacie: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

odblokowanie filmow podczas jazdy tzw VIDEO IN MOTION dla MMI3G

video_filmy_odblokowanie.jpg

MMI 3G: Aktywacja ViM (Video in Motion) - mr-fix.pl

---------- Post dopisany at 20:26 ---------- Poprzedni post napisany at 11:45 ----------

ostatnimi czasy...

emblematy S-Line :decayed:

emblematy_s_line_61zl.jpg

info dla tych, ktorzy nie wiedza jak nakleic

s_line_position.jpg

oraz cos na mala korekte lakieru(troszke sie ozywi)

turtle_wax_ice_65zl.jpg

---------- Post dopisany 17-06-2014 at 18:52 ---------- Poprzedni post napisany 15-06-2014 at 20:26 ----------

klubowe rameczki (Jarko THX:naughty:)

P.S. narazie beda czekac az wpadnie pare gratów (SportPakiet)

2014_06_17_1663.jpg

Opublikowano

Kurcze napiszcie coś chłopakowi bo musi sam ze sobą gadać:grin:

Opublikowano
Kurcze napiszcie coś chłopakowi bo musi sam ze sobą gadać:grin:

Najważniejsze że w aucie dlubie :kox:

Opublikowano
  • Autor

wczoraj odblokowalismy z Bartkiem vido in motion i nie działa :kwasny::kwasny: czy w MMI 3G LOW (ktora obecnie posiadam) ta opcja jest niedozwolona???? tak samo z ekranem powitalnym MMI zmienilismy na S-Line i tez lipa ;/ HELP piszcie co jest nie tak, co sprawdzic, poprawic wszystko bylo robione wg instrukcji ktore tu sa na forum (odblokowanie V.I.M.):kwasny:

---------- Post dopisany at 12:03 ---------- Poprzedni post napisany at 09:46 ----------

co sadzicie o takich dyfuzorach look s-line

Spoiler Alettone Posteriore Tetto PER Audi A4 B8 08 13 Avant S Line Look Nuovo | eBay

Audi A4 8K VFL S Line Look Diffusor Spoiler FÜR Standart Stoßstange Ohne S Line | eBay

Opublikowano
wczoraj odblokowalismy z Bartkiem vido in motion i nie działa :kwasny::kwasny: czy w MMI 3G LOW (ktora obecnie posiadam) ta opcja jest niedozwolona???? tak samo z ekranem powitalnym MMI zmienilismy na S-Line i tez lipa ;/ HELP piszcie co jest nie tak, co sprawdzic, poprawic wszystko bylo robione wg instrukcji ktore tu sa na forum (odblokowanie V.I.M.):kwasny:

---------- Post dopisany at 12:03 ---------- Poprzedni post napisany at 09:46 ----------

Spoiler Alettone Posteriore Tetto PER Audi A4 B8 08 13 Avant S Line Look Nuovo | eBay

Audi A4 8K VFL S Line Look Diffusor Spoiler FÜR Standart Stoßstange Ohne S Line | eBay

ja też chciałem na powitalnym mieć ustawione S-line i mimo ustawienia nie wyświetlało go. dlatego mam ustawione S4

Opublikowano
  • Autor

ja też chciałem na powitalnym mieć ustawione S-line i mimo ustawienia nie wyświetlało go. dlatego mam ustawione S4

Mario ja chcialem tylko S-Line innego nawet nie dawalismy to nie wiem czy inne by sie zalaczylo ale trudno nie wiem od czego to jest zalezne , tak samo jak sie dowiedzialem teraz ze MMI 3G LOW nie ma opcji odtwarzania filmów itp masssakra trzeba miec 3g highh kuuurde :facepalm:.

Opublikowano

opcja S-line nie działa nawet w 3G High.. ja mam u siebie S5 włączone.

Opublikowano

Mario ja chcialem tylko S-Line innego nawet nie dawalismy to nie wiem czy inne by sie zalaczylo ale trudno nie wiem od czego to jest zalezne , tak samo jak sie dowiedzialem teraz ze MMI 3G LOW nie ma opcji odtwarzania filmów itp masssakra trzeba miec 3g highh kuuurde :facepalm:.

pewnie S4 i RS4 będziesz umiał ustawić :wink: mam takie samo MMI jak Ty i jakoś mi to nie przeszkadza. auto ma cieszyć z jeżdżenia ..... jakoś specjalnie mnie nie boli że nie mogę odtwarzać filmów czy nie mam tv. ale pewnie gdybym miał to bym inaczej gadał. przerobiłem to już nie jednokrotnie i jest wiele rzeczy które oko cieszą a tak naprawdę bez nich też by auto jeździło bo się z nich praktycznie nie korzysta :wink:

Opublikowano
  • Autor

pewnie S4 i RS4 będziesz umiał ustawić :wink: mam takie samo MMI jak Ty i jakoś mi to nie przeszkadza. auto ma cieszyć z jeżdżenia ..... jakoś specjalnie mnie nie boli że nie mogę odtwarzać filmów czy nie mam tv. ale pewnie gdybym miał to bym inaczej gadał. przerobiłem to już nie jednokrotnie i jest wiele rzeczy które oko cieszą a tak naprawdę bez nich też by auto jeździło bo się z nich praktycznie nie korzysta :wink:

:thumbup1::thumbup1:

a o tych dyfuzorach cos powiecie bo sie zastanawiam nad takimi tu w PL nikt nie rozprowadza tego ??

Opublikowano

Podobne dyfuzory Holendrzy montują, mają jakąś manię na wpychanie dyfuzorów do zwykłych bumperów.

Ja osobiście wolę ori zderzak z dyfuzorem

Finest Car Art na tej stronie mają dyfuzory tylko trzeba się zalogować.

Kilka fotek z NL forum

dyfuzor.jpg

dyfuzor1.jpg

dyfuzor2.jpg

dyfuzor3.jpg

dyfuzor4.jpg

Opublikowano
  • Autor

ok thx za info:wink:

---------- Post dopisany at 20:39 ---------- Poprzedni post napisany at 00:03 ----------

napiszcie jak wlaczyc blokade wszystkich drzwi lacznie z bagaznikiem gdy ruszamy autem?????

Opublikowano
Podobne dyfuzory Holendrzy montują, mają jakąś manię na wpychanie dyfuzorów do zwykłych bumperów.

Ja osobiście wolę ori zderzak z dyfuzorem

Finest Car Art na tej stronie mają dyfuzory tylko trzeba się zalogować.

Kilka fotek z NL forum

http://s30.postimg.org/ph9gdyx9p/dyfuzor.jpg

http://s30.postimg.org/4ln62q12l/dyfuzor1.jpg

http://s30.postimg.org/7h4unbugd/dyfuzor2.jpg

http://s30.postimg.org/6g4ly7dgt/dyfuzor3.jpg

http://s30.postimg.org/7wg4gcgdp/dyfuzor4.jpg

Tylko cena chora :kwasny: tu kiedys pisalismy o tym "

http://a4-klub.pl/audi-a4-b8-254/dyfuzor-tylnego-zderzaka-sedan-b8-244722/index3.html#post3253194

Opublikowano

---------- Post dopisany at 20:39 ---------- Poprzedni post napisany at 00:03 ----------

napiszcie jak wlaczyc blokade wszystkich drzwi lacznie z bagaznikiem gdy ruszamy autem?????

w MMI możesz to włączyć, wchodzisz w car i tam powinieneś znaleźć

Opublikowano

Potwierdzam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Potwierdzam

dzieki za info chlopaki , zaraz zejde i to ustawie / zmienie. pozdro

---------- Post dopisany 02-07-2014 at 22:21 ---------- Poprzedni post napisany 24-06-2014 at 20:13 ----------

Ledziory na tyl ( w koncu przyszly)

swiatla_LED_tablica_rejestr_198zl.jpg