Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Milusia Audiczka a4 1.9 TDi _RNS-E_18"ET20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piękne <3 zazdroszczę :wink:

Opublikowano

Osłony tarcz z tylu też mogłeś odświeżyć ;-)

Opublikowano

wszystko pięknie, ale jak byś mi tak upaskudził polbruk na podwórku to bym Ci łeb ukręcił :grin:

Opublikowano

Pomoże tylko wymiana kostki :grin:

Opublikowano
  • Autor

mozecie wierzyc albo nie ale wgl sladu nie ma sam sie zdziwiłem:naughty: moze dlatego ze nowy swiezy płyn:eusathink:albo ze padało i zmyło w niedziele czysciutko:wink:

---------- Post dopisany at 16:56 ---------- Poprzedni post napisany at 16:48 ----------

specjalnie teg nie ruszałem bo org farba najlepsza

pomalowałbym i za rok było by gorzej niz teraz

a jest specjalny srodek ktory czysci te osłony:wink:

---------- Post dopisany 27-06-2014 at 23:18 ---------- Poprzedni post napisany 24-06-2014 at 16:56 ----------

i wpadł ledzik!!!!:banan: Boże straciłem panowanie nad modami :kox:

Jh9Op0H.jpg

Opublikowano
:naughty::kox::banan:
Opublikowano
  • Autor

teraz tylko pokompletowac kosz :naughty:

Opublikowano

Cudo sprawa:naughty:

Opublikowano
  • Autor
Cudo sprawa:naughty:

masz u siebie juz?:naughty:

Opublikowano
  • Autor

takie cos ledzik:grin:

r6c6tQK.jpg

Opublikowano

to jednak sam rezałes, nie mogłeś się doczekać, RNS podpięte ? :naughty: Widzę że małe straty w postaci wizytównika są:grin:

przyjdzie popielniczka i będzie ładnie, z resztą już jest :naughty::kox::kox::kox:

Opublikowano

Bardzo zacna audiczka, graty:wink:

Opublikowano
  • Autor
to jednak sam rezałes, nie mogłeś się doczekać, RNS podpięte ? :naughty: Widzę że małe straty w postaci wizytównika są:grin:

przyjdzie popielniczka i będzie ładnie, z resztą już jest :naughty::kox::kox::kox:

no nie mogłem rezałem do 2 w nocy :grin: rano włozyłem klime i rns-e :decayed: ja pierdyle co sie naszarpałem z tunelem zeby przełozyc przez reczny:kwasny: reczny wyflada jakby pług po nim przejechał :facepalm: ale nie przejmuhe sie tym bo i tak do wymiany tunel z rercznym był:wink:

---------- Post dopisany at 21:13 ---------- Poprzedni post napisany at 21:10 ----------

aaa popielniczka przyszła ale nie ten odcien :kwasny: maskra na zdj nic sie nie dowiesz trzeba na zywo lukac :kwasny:

---------- Post dopisany at 21:31 ---------- Poprzedni post napisany at 21:13 ----------

wpadła tylna lotka w org lakierze idealnym nawet polerka nie potrzebna :slina: i zderzak ale do malowania:grin:

Hz48yYb.jpg

8aPmtzP.jpg

Opublikowano

pakuj ten cały komplet do auta :wink: ale jeszcze grille i kratki + wydechy to jednak trochę $ jeszcze potrzeba :kwasny: wiem coś po sobie :wink: ale za to znaczki są tanie :grin:

EMBLEMAT AUDI S-LINE ZNACZEK A3 A4 S4 A5 A8 A6 Q7 (4309928952) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Opublikowano

Z tunelem będzie problem żeby znaleźć w dobrym stanie używany :-/

Opublikowano
  • Autor
Z tunelem będzie problem żeby znaleźć w dobrym stanie używany :-/

tez masz ten kolor?:kwasny: ja szukam rok tunelu obudowykier pod tempomat itp. ciezko w h*j cos znalesc w dobrym stanie:kwasny:

---------- Post dopisany at 22:56 ---------- Poprzedni post napisany at 22:55 ----------

pakuj ten cały komplet do auta :wink: ale jeszcze grille i kratki + wydechy to jednak trochę $ jeszcze potrzeba :kwasny: wiem coś po sobie :wink: ale za to znaczki są tanie :grin:

EMBLEMAT AUDI S-LINE ZNACZEK A3 A4 S4 A5 A8 A6 Q7 (4309928952) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

tu cie zdziwie dostałem od niego znaczki :decayed: tylko na maske potrzebuje:decayed:

Opublikowano

na maskę grill z S4 pakuj i będzie git bez znaczka :wink:

Opublikowano
  • Autor

a własnie zapomniałem ze bede pakował s4 :decayed: od ciebie odkupie :wink:

Opublikowano

ale że co że jednak nie chcesz zderzaka ? tamto sprzedaż i cały pakiet S4 ?