gadi Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Rozruszałem kierownice w turbo i zrobiłem nowe logi. Wiem że bez wyjęcia turbiny się nie obejdzie, podczas prób dynamicznych wpadł w tryb awaryjny i trzeba było ponowić test. Wymienione zostały wężyki podciśnieniowe, zawór N75
Wihajster Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 bez wyjecia turbo sie nie obejdzie.nadal znaczne przeladowanie....
przemik Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 ... bez wyjecia turbo i moczenia w ropie sie nie obejdzie...
gadi Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2008 O jakie moczenie w ropie chodzi ?
spanky Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 O jakie moczenie w ropie chodzi ? jak nie chce Ci sie rozbierac turbiny do czyszczenia mozesz sprobowac ja pomoczyc w ropie [ale nie zanurzajac gruchy] czasami kilkugodzinne moczenie i wyplukanie nitro pomaga ...
gadi Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Jak wyciągne turbine to wole ją rozebrać i wyczyścić, będę pewniejszy ze wszystko jest ok.
Rekomendowane odpowiedzi