Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ABC] Moje A4 2.6...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1995 rok, 2.6 v6, skórka, elektryka, grzane fotele, klima itd. Oprócz kół 100 % oryginał....

ba9f5d7ed28aa3e1.jpg

7df6f14819c71b7a.jpg

601bf6d232af2356.jpg

86d2c94344037016.jpg

9d85951fd436f6c3.jpg

Opublikowano

piekna;)

Opublikowano

Jak dla mnie :good: - jasna skóra ładnie się prezentuje , pierwsze co bym zrobił, to wymienił tylne lampy w celu odmłodzenia budy lampy te po II lifcie , ale ogólnie OK. :oklaski:

Opublikowano

? czemu 100% orginał ? skóra prawdopodobnie dokladana, kierownica to juz napewno lampy tył do zmiany, przednie niewiem jakie masz bo niewidac dokladnie, zmiana grila na poliftowy , słuszny silnik :) [br]Dopisany: 31 Sierpień 2008, 17:06 pm_________________________________________________GM czy mi sie wydajade czy majstrowałeś cos z wydechem ?

Opublikowano
  • Autor

Wydech oryginał, skóra też .... zostanie tak jak jest. Może kiedyś lampy z tyłu, ale nie śpieszy mi się z tym. Jedyna rzecz, która mnie ostatnio kusi to białe zegary...

Opublikowano

Bradzo ładnie..

na opinie lamp nie zwracaj uwagi bo tu wiekszosc ma obsesje na ich punkcie. :wallbash: :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

Zauważyłem... :)

Opublikowano

nie ma co "zauważać" po prostu odmłodzisz samochód o 5 latek conajmniej ! a tak na marginesie lepiej świecą, skóra orginał ale nie na wyposażeniu seryjnym była, jest dokladana co o niczym złym nieświadczy wiele aut ma orginalne dokladane podzespoły takie ulepszanie fabryki,

Opublikowano

.. a tak na marginesie lepiej świecą, ..

łooo żeś chłopie sie wygłupił z tym stwierdzeniem- z tego co widze to sa lampy soczewkowe nie dzielone i na dodatek xenon..

Opublikowano

eee to są chyba zwykłe lampy, nie bardzo widac na foto

Opublikowano

łooo żeś chłopie sie wygłupił z tym stwierdzeniem- z tego co widze to sa lampy soczewkowe nie dzielone i na dodatek xenon..

???? gdzie ty tu widzisz polifotwe i xenony ? bo ja ich u niego w aucie nie wiedze

Opublikowano

Gdzie Ty tu soczewke widzisz? Inna sprawa ze czaki pisał o zmianie lamp tylnych z Ty wyskakujesz z przednimi..., czytanie tekstu ze zrozumieniem sie kłania.

Opublikowano

Gdzie Ty tu soczewke widzisz? Inna sprawa ze czaki pisał o zmianie lamp tylnych z Ty wyskakujesz z przednimi..., czytanie tekstu ze zrozumieniem sie kłania.

a u Ciebie się kłania dedukowanie pewnych rzeczy, otóż wyjasnij mi jak tylnie lampy mogą lepiej świecić(tzn zwiększać widoczność) od tych po lifcie.. :gwizdanie: wydaje mi się, że kolega miał tu na myśli lampy przednie..

druga sparwa:

lampy przeednie, założyłem że to soczewki(DZIELONE) bo taki jakis obrys soczewki mi sie rzucił:

soczewkakv1.jpg

w622.png

jeśli sie myle i są to zwykłe lampy to czaki22 WYBACZ za moja hmm flustracje :hi:

pozdro

Opublikowano

niech sam właściciel powie czy sa zwykle czy nie, bo soczewka tak nierozprasza raczej swiatła pod tym katem , bardzo nieczytelne zdjecie

Opublikowano

Ja proponuje koledze Kezmo zrobić dokładniejsze fotki (przód) i będzie po sprawie czy są to soczewki czy nie :)

Opublikowano

a u Ciebie się kłania dedukowanie pewnych rzeczy, otóż wyjasnij mi jak tylnie lampy mogą lepiej świecić(tzn zwiększać widoczność) od tych po lifcie.. :gwizdanie: wydaje mi się, że kolega miał tu na myśli lampy przednie..

druga sparwa:

Wez mi tu koles nie wyjezdzaj z dedukowaniem rzeczy bo nie ja napisalem, że lampy będą lepiej swieciły tylko zwróciłem Ci uwage, zebys czytał ze zrozumieniem.

Opublikowano

Kezmo możesz zrobić wyrazniejsze zdjęcie przodu? :)

Opublikowano

druga sparwa:

Wez mi tu koles nie wyjezdzaj z dedukowaniem rzeczy bo nie ja napisalem, że lampy będą lepiej swieciły tylko zwróciłem Ci uwage, zebys czytał ze zrozumieniem.

dobrze koles mam czytać ze zrozumieniem, ale co? o co Ci chodzi? Czego nie zrouzmiałem, a poźniej prowadziłem dyskusje eee?? :chytry:

Ok. Myślę, że to rozwieje wasze wątpliwości koledzy bo widzę, że powstała tu ciekawa dyskusja..... Pozdrawiam

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/77a71feed0b81cb2.html

:cool1:

pozdro