Opublikowano 8 Stycznia 200719 l Panowie gdzie shamować czteronapęda w okloicach Koszalina, Kołobrzegu itp , itd.
Opublikowano 8 Stycznia 200719 l z tego co wiem, tak blisko Ciebie nie ma 4x4 hamowni W Poznaniu chyba najbliżej...
Opublikowano 8 Stycznia 200719 l Autor To słabo. Ja tam nie mieszkam, ale jade po autko i boje sie o jego stan techniczny, a do pokonania pińcet kilometrów :/
Opublikowano 8 Stycznia 200719 l ze sie wtrace do watku orientuje sie ktos z was gdzie jest hamownai w szczecinie badz okolicach. Cos blizej od gdanska
Opublikowano 8 Stycznia 200719 l To słabo. Ja tam nie mieszkam, ale jade po autko i boje sie o jego stan techniczny, a do pokonania pińcet kilometrów :/ hamownia jak hamownia, vag-com powiedziałby wiele Czasem wystarczy poskanować parę bloków, żeby odrzucić auto....
Opublikowano 8 Stycznia 200719 l Autor To słabo. Ja tam nie mieszkam, ale jade po autko i boje sie o jego stan techniczny, a do pokonania pińcet kilometrów :/ hamownia jak hamownia, vag-com powiedziałby wiele Czasem wystarczy poskanować parę bloków, żeby odrzucić auto.... No i tak bede musial zrobic, jak zaluje, ze nie opanowalem obslugi tego ustrojstwa :<