kurt78 Opublikowano 1 Maja 2014 Opublikowano 1 Maja 2014 Witam, Wlk. prośba. Dzisiaj zauważyłem, że w jednej z lamp nie świeci żarówka od światła mijania. Oczywiście niby banalne, ale kiedy zobaczyłem dostęp do lampy i żarówek no masakra i czarna magia. Auto mam niecały rok i to mój "pierwszy raz" z żarówką. Jeśli ktoś ma jakiś schemat, co i jak odkręcić lub zdjęcia to wlk dzięki z góry. Czytałem, że da się wymienić bez ściągania lampy. Chodzi o lampę od strony kierowcy.
Someonik Opublikowano 1 Maja 2014 Opublikowano 1 Maja 2014 żeby ściągnąć lampę to są 2 śruby torx i tyle
kolokk Opublikowano 1 Maja 2014 Opublikowano 1 Maja 2014 śruby są 4. Dwie na wierzchu, które trzeba odkręcić, oraz dwie głębiej, które wystarczy popuścić parę obrotów.
kurt78 Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Opublikowano 2 Maja 2014 Dzięki Panowie za pomoc. Nie chce oddawać auta do mechanika bo skasowane przez niego pieniądze wolę przeznaczyć na paliwo . Wiem już tak: 4 śruby (2 przy lampie na górze i 2 gdzieś na dole), klucz T30. Nie wiem tylko gdzie są te śruby na dole i czy muszę odczepić jakieś wtyczki żeby wyjąc lampę. Kolejna sprawa - miałem wcześniej golfa 3 i tam żeby dostać się już do samej żarówki wystarczyło przekręcić dekielek, w audi nie wiem jak jest. Jeśli ktoś coś jeszcze może dodać to obiecuje, że przy jakimś zlociku stawiam kolejkę Dzięki jeszcze raz
Rekomendowane odpowiedzi