G-L-E-B-A Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Cześć, poruszałem już gdzieś podobny lecz racji tego iżbył to mój pierwszy post nie wiem czy był w dobrym dziale także ponawiam ''problem'' nie problem po prostu chce wiedzieć do czego służy ta kostka którą znalazłem, a która nie była podpięta, nie zauważyłem by coś w samochodzie nie działało, dlatego też nie mam na nią pomysłu. TO TA KOSTKA PO LEWEJ STRONIE CO LEŻY LUZEM Proszę o pomoc
pieciajek Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 To jest kostka opcji. Jest w niej przewód masujący zmieniarkę jeśli jest w aucie, mogą być przewody od małej navi BNS, telefonu jak jest. Masz audi z wiązką już pod radio concert z tond ta kostka. Wykorzystasz jest tylko jeśli masz ori radio.
G-L-E-B-A Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Opublikowano 2 Maja 2014 Dzięki za info. Nie posiadam ori radia, lecz spodziewałem się że takie będzie jej zastosowanie, choć po tym jak była wciśnięta w sam róg myślałem o innych rozwiązaniach tak czy siak wielkie dzięki
damian12759 Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 zobacz czy masz ori suba w bagażniku w boczku po prawej stronie bo kostka może być też od niego
pieciajek Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 Tę kostką co miał os suba tj. MINI ISO to jużktoś pociął i jest przerobione na kostkę do głośników.
Rekomendowane odpowiedzi