Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

1.8 AGR stukanie po odpaleniu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

oki dzięki bardzo za pomoc

---------- Post dopisany 08-05-2014 at 17:25 ---------- Poprzedni post napisany 07-05-2014 at 22:35 ----------

wymieniłem dzisiaj cewkę i czekam na czujnik może jutro będzie i coś się zamuliła mi

Opublikowano

ale czujnik miałeś najpierw sprawdzić a nie wymieniać może ten co masz jest sprawny :)

Opublikowano
  • Autor

dzwoniłem do znajomka elektronika i on od razu powiedział że to jest to

---------- Post dopisany at 20:54 ---------- Poprzedni post napisany at 20:52 ----------

co lepsze wymieniłem cewkę na nową i jadę z gazem robić porządek bo jakiś zamulony jest i co lepsze że dwa sterownik wymieniłem bo padły a teraz mam trzeci

Opublikowano

od LPG sterowniki tak ?? :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Tak

---------- Post dopisany 10-05-2014 at 08:00 ---------- Poprzedni post napisany 08-05-2014 at 22:46 ----------

silnik stanął i reanimuje go z mechanikiem

---------- Post dopisany 12-05-2014 at 17:54 ---------- Poprzedni post napisany 10-05-2014 at 08:00 ----------

auto po dwóch dniach stania odpaliło na 3 tłokach i przeszło na 4, zmierzone ciśnienie na tłokach po 15bar na każdym i auto prawdopodobnie łapie lewe powietrze ależ ulga

---------- Post dopisany 15-05-2014 at 07:27 ---------- Poprzedni post napisany 12-05-2014 at 17:54 ----------

problem znaleziony i zrobiony przyczyna pęknięte ramie od zapadek w kolektorze i przewód podciśnienia przepalony, przy kolektorze plastikarz pomógł a przewód mój mechanik wymienił audi żyje i jezdzi

---------- Post dopisany 17-05-2014 at 19:07 ---------- Poprzedni post napisany 15-05-2014 at 07:27 ----------

jeśli wymieniacie elektro hydro napinacz to od razu z łańcuchem ja tak nie zrobiłem i jeszcze raz zabawa będzie żeby łańcuch wymienić tak się zaoszczędza pieniądze

---------- Post dopisany 04-07-2014 at 21:56 ---------- Poprzedni post napisany 17-05-2014 at 19:07 ----------

w końcu auto po 1,5 miesiąca odżyło po wymianie na serwisową część za 2200zł bo po zamienniku chciałem swoją audi przywitać 10 kilogramowym młotem a to poprostu syf zamiennik był tego winą