Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Czy po wymianie sterownika silnika mogą byc problemy z immobilizerem ???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie Mam do wymiany sterownik silnika i boje się o immobilizer :)

Opublikowano

Witam oczywiscie ze bedzie problem ale jesli masz kabelek to w twoim przypadku prosta sprawa pzdr

Opublikowano
  • Autor

No mam ale czy taka prosta to nie wiem :) może jakiś wskazówki

A czy jak wyjmę swój sterownik i założe inny i coś byłoby nie tak to mogę normalnie stary założyc nic sie nie stanie immobilizer ?

---------- Post dopisany at 16:55 ---------- Poprzedni post napisany at 16:54 ----------

Z tą wymianą nie jest jeszcze nic pewnego okaże się jutro ale wole byc przygotowany :wink:

Opublikowano

kolego,jakiś miesiąc temu podmieniałem sterownik u Siebie i nic nie musiałem kombinować,podpiąłem nowy i auto odpaliło,po podmianie z powrotem na ten co był też nie było żadnych problemów

Opublikowano
  • Autor

No ok to zobaczymy co z tego wyjdzie oby się nic nie porąbało :wink: bo bedzie lipa:grin:

---------- Post dopisany at 17:38 ---------- Poprzedni post napisany at 17:36 ----------

A dziś oglądałem sterowniki na allegro i zauważyłem ze na sterownikach są dwie różne kropki jakby były czymś fabrycznie znaczone jedna kropka jest koloru zielonego druga kropka koloru pomarańczowego no a oglądałem sterowniki do a4 b5 1.6 wie ktoś o co tu chodzi?

---------- Post dopisany at 17:40 ---------- Poprzedni post napisany at 17:38 ----------

A i kolego wiesz ciekawe czy u ciebie w ogóle imo jest sprawne? przy odpalaniu musisz czekac aż ci pomarańczowa kontrolka zgaśnie ?

Opublikowano

nie muszę czekać aż zgaśnie,immo sprawne bo jak próbowałem odpalić kluczykiem bez trannspondera to odpalał i zaraz gasł,kropki mogą oznaczać że sterownik może posiadać jakiegoś chipa

Opublikowano
  • Autor

No a u mnie jest tak ze musze poczekac az kontrolka zgaśnie jak odpale gdy się świeci auto po sekundzie gaśnie