kamilos90 Opublikowano 14 Maja 2014 Opublikowano 14 Maja 2014 Witam trochę się zbierałem do tego aby przedstawić moje autko ,ale wkońcu znalałem trochę czasu wiec mogę coś napisać Sprzedałem moje oczko w głowie czyli golf iv gti 1.8 turbo 230 km w którego było włożone mase pracy i pieniędzy,ale przyszedl czas na większe auto A wiec je kupiłem,wybór padł audi b6 3.0 quattro sedan manual 2002 rok, takiego szukałem i takiego znalazłem , w dodatku auto się okazało w świetnym stanie srodek w super stanie, lakierniczo tak samo więc długo się nie zastanawiałem szczgólnie patrząc na niski przbieg 131 tys km , oczywiście poczatkowo nie chciałem w niego wierzyć , ale jak się okazalo ksiązka serwisowa jest 100 % orginalna , w serwisie przedstawiono mi całą historię napraw,i przedewszytskim olej wymieniany na bieżąco, jedyne co bylo do zrobienia to rozrząd który jeszcze był orginalny !!! Od stycznia zrobiłem też pare napraw, tak się składa ze brat ma warsztat wiec miałem możliwość doprowadzenia wszytskiego do perfekcji niskim kosztem -kompletny rozrząd -wszytskie oleje -fltry -płyny -nabita klimatyzacja -kompletne sprzęgło( raczej profilaktycznie a nie z przymusu bo stare wcale nie było złe ;> ) -tarcze klocki tył -Doszły koła 18 S-line -Przednia dokladka S-line czeka do założenia -glośniki hertz hsk + wzmacniacz audi system twister f4 380 -i pare innym pierdołek Wyposażenie : -ABS -ESP -klimatronik -Elektryczne szyby x 4 -Napęd quattro -6 poduszek powietrznych -18 calowe felgi s-line -Podgrzewane siedznia -elektryczne lusterka -Tempomat -Wspomaganie kierownicy -Centralny zamek -Elektryczna regulacja swiateł -Skórzana kierownica -halogeny -podświetlany podłokietnik -Full fis (komputer pokładowy) -2 x podłokietnik Oczywiście są pewne plany pewnych modyfikacji , ale narazię się wstrzymuje bo znajomy ma do sprzedania ciekawe autko i juz się znowu zastanawiam , narazię sie cieszę jazdą AUDI ))) pare fotek : ---------- Post dopisany 14-05-2014 at 19:38 ---------- Poprzedni post napisany 11-05-2014 at 16:26 ---------- Dokladka s-line przód zakupiona teraz czas poszukiwan kratek i grilla , ale raczej nie obędzie się bez zakupu w aso ...
winczako Opublikowano 14 Maja 2014 Opublikowano 14 Maja 2014 pewnie w porównaniu do 230 rumakowego golfa to audi nie jedzie, co nie? nie przeszkadza Ci to? Bo ja wlasnie kilka dni jezdzilem jakims zastępczym wozem z aso i myslalem ze ocipieje z braku wrażeń... ;-) ps. masz co modzić, autko b. ładne!
_quattro_ Opublikowano 14 Maja 2014 Opublikowano 14 Maja 2014 Ładna no i V6ka BTW to w B6 były czujniki deszczu?
kamilos90 Opublikowano 28 Maja 2014 Autor Opublikowano 28 Maja 2014 pewnie w porównaniu do 230 rumakowego golfa to audi nie jedzie, co nie? nie przeszkadza Ci to?Bo ja wlasnie kilka dni jezdzilem jakims zastępczym wozem z aso i myslalem ze ocipieje z braku wrażeń... ;-) ps. masz co modzić, autko b. ładne! Dokładnie mimo 220 km brakuje mocy , różnice są kolosalne golfa nie dało się uprowadzić zrywał przyczepność jak szalony 360 nm w benzynie robiło swoje , ale do zwykłej jazdy czy w trasy takie auto nadzywczajniej się nie nadawało , audi jest bardziej uniwersalne i przedewszytkim komfortowe , mocy brakuje to fakt ale do normalnego wyprzedzania starczy Generalnie mialem kupić 1.8 t , ale stwierdzilem ze znowu wydam masę pieniędzy na modzenie w silniku wiec zdecydowałem się na 3.0 i już troszeczkę zaczynam żałować , bo coś by się pogrzebało jakiś fmic . program ;> . Dzięki ze Ci się podoba ---------- Post dopisany at 20:51 ---------- Poprzedni post napisany at 20:38 ---------- Ładna no i V6ka BTW to w B6 były czujniki deszczu? No fakt moja pomyłka w golfie miałem tu nie ma ale dzięki ze się podoba ---------- Post dopisany 28-05-2014 at 17:08 ---------- Poprzedni post napisany 14-05-2014 at 20:51 ---------- No i audi zmieniło właściciela , sprzedałem za bardzo dobre pieniądze wiec nie ma co płakać ,i czas szukać b7 lub może b8 . A tak o gólnie to została mi do sprzedania nowa dokładka przód s-line 350 zł,panel drzwi na przyciski szyb x4 kolor soul, i 2 litry nowego ori oleju do skrzyni manual 3.0 q dla chętnych
Rekomendowane odpowiedzi