Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Co to i do czego służy?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Mam u siebie radio z dużym kolorowym wyświetlaczem i nawigacją. Niestety nawigacja nei działa bo jak się doczytałem po niemiecku nie ma cd z mapą i moje pytanie jest takie jaką płytę musiał bym zakupić i gdzie ją wsadzić aby taka navi działała?

Zrobiłem fotkę tego co mam w klapce bagażnika bo nie bardzo wiem co do czego służy. Gdyby ktos był łaskaw mi napisac co jest co to był bym wdzięczy. Fotkę ponumerowałem i wiem tylko ze nr2 to zmieniarka ale z resztą czarna magia.

image.jpg

Po za tym na wyświetlaczu mam taki komunikat czy to oznacza ze czytnik cd w radiu jest zepsuty czy to coś normalnego?

cd2.jpg

Opublikowano

nr 1 -tuner TV

Opublikowano

Nr 2- zmieniarka cd :decayed:

Opublikowano

3 ja tam widze miejsce na karte wiec obstawiam tuner dvb. rodzice mieli kiedys taki w suzuki grand vitara i w taki tuner w bagazniku mieli wsadzona karte PREMIERE ( to taka płatna telewizja w niemczech )

Opublikowano
  • Autor

Ok rozumiem więc wychodzi na to ze moge odbierać tv w samochodzie w takim razie pytanie jak to aktywować i gdzie włożyć płytkę z mapami do nawigacji oraz jaką płytkę zakupić?

Opublikowano

Płytke z mapami wsadzasz do navigacji nad ekranem . płytke z mapami mozna kupic na internecie musisz szukac Teleatlas_DX_Poland&Czech_Republic

Opublikowano
  • Autor

Dzięki serdeczne za pomoc w rozszyfrować co jest co. Ale czy wszystko jest ok z tym radyjkiem bo jak widać pisze na nim defekt cd

Opublikowano

pewnie masz jakas płytke w srodku i nawet nie wiesz o tym . probowałes wyciagac ? u mnie jak kupiłem audi tez tak było płytke wyciagnałem przeczysciłem wsadziłem i mapa ruszyła . tyle ze jak chciałem wyciagnac płytke to mi nie chciała wyjsc . wychodziła tylko jakies 2 mm z tej przestrzeni na płyte i sie chowała . złapałem ja penceta zony :)

zeby wyciagnac płyte musisz wejsc w opcje i tam jest eject cd

Opublikowano
  • Autor

Ok w takim razie schodzę do garażu popróbować wyciągnąć bo bardzo możliwe iż coś jest w środku. Ostatnio chciałem wsadzić tam płytę i niechciała wejśc to na siłe nie próbowałem. Zdam relację co mi się udało lub nie udało :D

Opublikowano

to na bank siedzi w srodku płyta . navi - mode - setings- cd eject

Opublikowano
  • Autor

Faktycznie w środku siedziała płyta i po rozgryzieniu menu wyszła sama. Pytanie czy można zmienić język np na angielski?

PS gdzie mogę dostaś taka płytkę do navi i mniej wiecej w jakich pieniądzach?

Opublikowano

Płytę sam sobie nagrasz jak masz kompa stacjonarnego ze stara nagrywarką, która może nagrywać z prędkością x1, czyli jak najwolniej tylko się da :decayed: w odpowiednim dziale znajdziesz linki z mapami i CD Clonem, albo napisz PW to Ci podeślę.

Opublikowano
  • Autor

PW wysłane i dzięki za pomoc :)