Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Czy taki knefel bedzie pasowal do navi RNS-E ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mi to wyglada na pokretlo od nowych audic typu Q7 czy nowa A6, to duze to chyba od tego kompa ktorym sie steruje w tunelu srodkowym, a czy uda sie to nalozyc na RNS-E... :mysli:

Opublikowano
  • Autor

mi to wyglada na pokretlo od nowych audic typu Q7 czy nowa A6, to duze to chyba od tego kompa ktorym sie steruje w tunelu srodkowym, a czy uda sie to nalozyc na RNS-E... :mysli:

prosze bardzo :)

http://img217.imageshack.us/my.php?image=a3insideri0.jpg

Opublikowano

hehe, no prosze, ale czy to az tak dobrze wyglada, nie komponuje sie za bardzo z niczym... chyba oryginal lepszy :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

hehe, no prosze, ale czy to az tak dobrze wyglada, nie komponuje sie za bardzo z niczym... chyba oryginal lepszy :gwizdanie:

komponuje sie z listwa chromowana pod navi :) tylko musze dosjc do tego czy to sa nakladki czy przyciski

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Mi wyglada na to ze przycisk czarny(standatd) wymienia sie na ten chromowany..... gdzie mozna takie chromowanie przyciski kupi´c ?

Opublikowano

myślę tak samo że się wymienia ..... fajnie to wygląda :naughty: gdzie taki coś można nabyć....a jak się nie będzie prezentować to wyrzucę w końcu nie będzie kosztować za dużo :gwizdanie:

Opublikowano

tak ja chce :P tylko gdzie ??

podoba mi sie

Opublikowano
  • Autor

co tak sie panowie obudzili :D

8P0 919 070 A 47 zł

8P0 919 069 A 87 zł

Z pokretlem duzym nie ma problemu ale z pokretlem glosnosci jest problem tzn z jego zalozeniem-trzeba cos lutowac kombinowac itp ale da sie zrobic :good:

Opublikowano

eee

to ja nie bede tego lutował poczekam zobacze az ktos tak zorbi kupi wypróbuje :P

Opublikowano

ja też nie podejmuje sie lutowania :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

kurde moglem nie pisac o tym lutowaniu :polew: a pozatym jak kazdy bedzie mial takie podejscie jak wy to nikt tego nie zrobi :tongue4:

Opublikowano

niech ktos zrobi i napisze co i jak :P to wtedy ;P my sie za to weźmiemy :P

Opublikowano
  • Autor

niech ktos zrobi i napisze co i jak :P to wtedy ;P my sie za to weźmiemy :P

nie ma sprawy kup mi jedno pokretlo ktore ciezko zalozyc i odrazu zabiore sie do pracy z fotostory itd :> :tongue4:

Opublikowano

kurde moglem nie pisac o tym lutowaniu :polew: a pozatym jak kazdy bedzie mial takie podejscie jak wy to nikt tego nie zrobi :tongue4:

ale my możemy lutować ale przemoc w klubie :mysli::tongue4:

Opublikowano
  • Autor

ale my możemy lutować ale przemoc w klubie :mysli::tongue4:

ze co ? :polew: bo niepajemaju :embarrassed:

Opublikowano

lutować w czajnik łep, głowe :naughty::polew:

Opublikowano

już jakiś czas temu widziałem na EBAYu same aluminiowe pierścienie do nakładania na czarne przyciski :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

już jakiś czas temu widziałem na EBAYu same aluminiowe pierścienie do nakładania na czarne przyciski :gwizdanie:

widzialem cos takiego i odradzano mi kupno tego-przyciski sa nienaturalnie wielkie i do tego nie wyglada to tak jak ori.Widzialem na ebay pelno roznych chromowanych nakladek i pierscieni do naszych audi nie tylko b6 ale srednio to wyglada

Opublikowano

ja nie kupie do momentu kiedy ktos nie załozy i nie powie jak to zrobic :P

bo ten wiekszy to bez problemów :P bo mi kiedys spadł :P