Opublikowano 1 Września 200818 l pochwale sie moim autkiem rok 96 224 tys przejechane 2,6 tuning abt audi wydech + zawieszenie + felgi 17 calowe fele nie wiem czy nie za sztywne autko oponki 225/45 na nasze drogi....
Opublikowano 1 Września 200818 l naprawdę sliczniutkie autko proszę Pana. Pozdrawiam [br]Dopisany: 01 Wrzesień 2008, 23:42_________________________________________________ naprawdę sliczniutkie autko proszę Pana. Pozdrawiam żartowałem :> poziek kazał mi być miły :gwizdanie:
Opublikowano 1 Września 200818 l Autor musze szybko gazik wsadzic bo autko robi maly wir w baku :decayed: p.s. pod moja nogą oczywisice ale jak tutaj nie pobawic sie tym silniczkiem i ten dzwię wydechu :evil:
Opublikowano 2 Września 200818 l musze szybko gazik wsadzic bo autko robi maly wir w baku no niestety inaczej nie będzie
Opublikowano 2 Września 200818 l Autor Niezłe autko, a w zbiorniczku wyrównawczym masz płyn? no właśnie zonie dziś się zapalił płynu brak[br]Dopisany: 02 Wrzesień 2008, 21:16_________________________________________________ fajne autko ps. jak bedziesz chcial sie pozbyć felg wal do mnie Cos muszę zrobić bo ta zawiecha nie bardzo się zdaje na nasze drogi albo zawieszenie do góry z 10-20 mm albo felgi na 16 wymienię z wyższym profilem opony
Opublikowano 2 Września 200818 l Niezłe autko, a w zbiorniczku wyrównawczym masz płyn? no właśnie zonie dziś się zapalił płynu brak[br]Dopisany: 02 Wrzesień 2008, 21:16_________________________________________________ fajne autko ps. jak bedziesz chcial sie pozbyć felg wal do mnie Cos muszę zrobić bo ta zawiecha nie bardzo się zdaje na nasze drogi albo zawieszenie do góry z 10-20 mm albo felgi na 16 wymienię z wyższym profilem opony na 16 bedzie kicha
Opublikowano 2 Września 200818 l srodek prawie w identycznej wersji jak moj nawet tapicerka foteli > szkoda gazowac taki piekny motor:) zmien grila na poliftowego i lampy na soczewkowe gratulacje
Opublikowano 3 Września 200818 l srodek prawie w identycznej wersji jak moj nawet tapicerka foteli > szkoda gazowac taki piekny motor:) zmien grila na poliftowego i lampy na soczewkowe gratulacje witaj, jaki piękny motor ? nic nie jedzie tylko wir w baku. Felgi 17 do zmiany ,ja zmieniłem z 17 na fabryczne 15 ,szkoda zawieszenia i nie da sie jezdzic! pozdro
Opublikowano 4 Września 200818 l Felgi 17 do zmiany ,ja zmieniłem z 17 na fabryczne 15 ,szkoda zawieszenia i nie da sie jezdzic! pozdro no ten tekst mnie rozwalil na maksa ps. gleba , mialem taka sama dokladke pod zderzak w MTMie, fajnie,ze automacik,a ze spalaniem to nie przesadzaj
Opublikowano 4 Września 200818 l oczywsice ze spalanie w normie sie miesci 7 do8,5 trasa maxymalnie anaprawde bardzo spokojna jazda 6,8 mowei tu o zakresie 80 do 110
Opublikowano 5 Września 200818 l Silnik rewelacja jezeli chodzi o wytrzymalosc, u siebie przez 2,5 roku nic nie robilem i jest w bardzo dobrym stanie wszystko...a ze nie jedzie?! hmmmm chyba komus te "nie" przez przypadek sie napisalo...Ogolnie furka pierwsza klasa odemnie **** na ***** jak w operacji tuning
Opublikowano 8 Września 200818 l A gdzie fotka z tyłu? Foty z tylu nie dal ,bo zaliczyl dzwona i autko jest do sprzedania ps. A z tymi obrotami przy 140km/h to zdeka przesadzil......... ps Co sie stalo???
Opublikowano 8 Września 200818 l A gdzie fotka z tyłu? Foty z tylu nie dal ,bo zaliczyl dzwona i autko jest do sprzedania ps. A z tymi obrotami przy 140km/h to zdeka przesadzil......... A gdzie tam jest o obrotach przy 140?
Opublikowano 9 Września 200818 l w ogloszeniu o sprzedarzy... Akurat czytałem ten wątek, a nie o sprzedaży.
Opublikowano 18 Września 200818 l Autor autko jest do kupienia na allegro sprzedaje z przyczyn rodzinnych zainteresowanych zapraszam na priv