Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BWE] Mauritius Blue Avant by kubaja11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Mały update :)

Jako że idzie zima to autko zasłużyło na zimowe wykładziny :)

IMG_20141025_134703.jpg

IMG_20141025_134710.jpg

Szukając dywaników na allegro znalazłem u tego samego użytkownika osłonę podszybia, więc nie zastanawiałem się za długo i od razu zamówiłem by przyszło w jednej przesyłce :)

IMG_20141025_140638.jpg

Ładnie zabudowane podszybie od razu inaczej wygląda :) będę poszukiwał kolejnych osłon.. zbiorniczków oraz filtra powietrza.

Opublikowano

Też mam zamowione to podszybie do mojego ;D mozesz podac link do aukcji dywaników?

Opublikowano

Dywaniki widze prosto z ASO :wink4::good: Koszt nie mały w porównaniu z innymi oferowanymi na portalach ale na pewno warto! :good:

Opublikowano
  • Autor

Zastanawiałem się nad różnymi zamiennikami.. Ale jednak stwierdziłem że postawie na oryginalne :)

@jhimo poszło PW :)

Opublikowano

Oryginał to oryginał :thumbup1:

Opublikowano

ale pewnie około 300zł pękło za dywany? kurcze też sobie musze kupić :)

Opublikowano

Gumowe dywaniki na zimę jak znalazł :thumbup1: też mam u siebie i sobie chwalę :wink:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Plany idą w dobrym kierunku ;)

DSC05758.JPG

DSC05759.JPG

DSC05760.JPG

DSC05761.JPG

DSC05762.JPG

DSC05763.JPG

Opublikowano

A cóż to za zabawki? :wink4:

Opublikowano

Pewnie podpina tableta zamiast radia i wypuszcza wejścia audio i usb kablami gdzieś do schowka. Ciekawie :) Zdaj relacje !

Opublikowano

Miałem taki plan w zeszłym roku, ale nie wiadomo jak tablet zniesie -20 mrozu

Opublikowano
  • Autor

Tak :) dokładnie o to mi chodzi. Wiadomo jakie możliwości posiada Android :) AutoMapa, Yanosik, internet, połączenie Bluetooth z złączem OBDII, radia internetowe, mp3, filmy, DVB-T. Jest to Asus Nexus 7 z wbudowanym modemem 3G. Bardzo popularny tablet jeśli chodzi o instalację na stałe w samochodzie :)

Co do temperatur to też mam lekką obawę ale szukając po necie informacji na ten temat wyczytałem że raczej nie powinno być większego problemu z tym. Na dodatek autko zimą nocuję sobie w ciepłym garażu :)

Edytowane przez kubaja11

Opublikowano

a jak będziesz realizował muzykę w aucie? Podłączasz tablet do radyjka a radio do schowka? Nie zagłębiałem się w temat za bardzo, ale to chyba najprostsze rozwiązanie

Opublikowano
  • Autor

Tak, radyjko Concert poleci do schowka, nie chcę się bawić w jakieś oddzielne wzmacniacze skoro radyjko daję sobie bardzo dobrze radę :) oprócz tego w schowku będzie złącze usb które będzie poprowadzone do złącza w tablecie by móc łatwo wymieniać muzę na pendrive :)

Opublikowano

Fajnie to wygląda potem w aucie :) Chętnie zobaczę efekty.

Opublikowano
  • Autor

Przed świętami powinienem zdążyć ;) Czekam jeszcze tylko na kartę sim Aero2 oraz rozdzielacz USB i microUSB, dzisiaj jeszcze jadę po Dremelka by módz już rezać ramkę oraz kosz 2din :)

Opublikowano

Widzę, że coraz więcej osób bawi się w podznaczenie tableta, OPBD II bluetooth i programik torque :), możliwości są spore, sporo filmów na YouTube już się pojawiło.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Prezenty gwiazdkowe nie ominęły również mojego Avanta :)

Postojówki W5W oraz P21W do DRL + kasownik błędu spalonej żarówki. Obie w barwie 4700K. Zamówione w motohid.pl

IMG_20141224_105340.jpg

IMG_20141224_105349.jpg

Pasek, rolki, napinacz Contitecha.. Pompa wody SKF.. oraz termostat, nie trzymał temperatury jak trzeba więc przy okazji rozrządu wymienimy i to :)

IMG_20141224_105419.jpg

Opublikowano

Witaj kolego, podlaczyles juz tablet ?:)