peyter Opublikowano 30 Maja 2014 Opublikowano 30 Maja 2014 Czesc a4 b7 mam od niedawna. I zastanawiam sie co to za kolka mam u siebie? Z marka Audi dopiero sie zapoznaje wiec prosze znawcow tematu o identyfikacje, czy to markowa felga czy jakis chinczyk? Kolo 18'. Dzieki
johnnythebest Opublikowano 30 Maja 2014 Opublikowano 30 Maja 2014 Z zewnątrz wygląda jak felga z S-line'a, a to czy markowa to odkręc koło i zobacz co masz napisane od wewnątrz felgi, czy masz znaczek audi
peyter Opublikowano 30 Maja 2014 Autor Opublikowano 30 Maja 2014 Wiem wiem, dopiero jutro kola zrzucam i robie przeglad 'od spodu', tak chcialem spytac co na pierwszy rzut oka myslicie. Dzieki
MARCIN607 Opublikowano 30 Maja 2014 Opublikowano 30 Maja 2014 Wzór koła to RS6 C5. Fajnie siew na aucie prezentują. Ja,mialem na b6 Kolega Magic ma w 18calach na czarnym sedanie. Popularne kolo. Jeżeli ori to pancerne w ..uj chociaż Magic chyba na replikach lata i też,nie narzeka.
peyter Opublikowano 30 Maja 2014 Autor Opublikowano 30 Maja 2014 Dzieki, jesli ori to mi sie trafilo jak slepej kurze ...nie wytrzymam do jutra po pracy sprawdze
P1RAT Opublikowano 4 Czerwca 2014 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zdejmij felgę i sprawdź z tyłu masz et i numer oraz znaczek audi jeśli to ma to masz oryginał bo audi zawsze na felgach to zostawia. A wzór to jak najbardziej RS6
soul87 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 podepne się pod wątek, ktoś wie co to za felga? image sharing
Rekomendowane odpowiedzi