Balcerwwk Opublikowano 16 Czerwca 2014 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Witam. Mam audi takie jak w temacie w quattro. Nie moge sie polaczyc z sterownikiem silnika z powodu braku komunikacji. Z innymi sterownikami komunikacje mam poprawna . Chce zdiagnozowac silnik i nie mam jak tego zrobic. Czy ktos moze mi cos podpowiedziec co moge zrobic oprocz wpinania sie w sam sterownik ? Jak przywrocic komunikacje? Dobrze mi sie wydaje czy problem z ukladem paliwowym moga wyrzucac blad ABS ?
Tom A4 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Czym diagnozowane? kontrolka immo jest ?
Balcerwwk Opublikowano 30 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2014 W domu mam kabel Viakena plus polskiego vaga - klimatronik, licznik. poduszki znajomi w warsztacie Lanch x431 - Klimatronik , licznik, poduszki Kolega VCDS - Klimatronik Licznik poduszki ABS Z silnikiem komunikacji brak. EDIT: Zalezy mi na tym bo silnik cos zaczal mi kulawo chodzic ---------- Post dopisany 30-06-2014 at 18:58 ---------- Poprzedni post napisany 16-06-2014 at 22:53 ---------- ktos cos moze pomoze?
Tom A4 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Opublikowano 30 Czerwca 2014 nie odpowiedziałeś mi na pytanie czy jest immo
Balcerwwk Opublikowano 30 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2014 Kontrolka immo mi sie nie zapala i sadze ze juz tego immo nie ma. Zmienialem stacyjke z innym kluczykiem i kostka od immo do stacyjki nie musi byc podpieta zeby auto odpalalo.
Tom A4 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Opublikowano 30 Czerwca 2014 No to wszystko jasne wiem co nie zostalo zrobione jesli oczywiscie nie masz immo napisze ci na pw co masz sprawdzic
krzysaudi Opublikowano 30 Czerwca 2014 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Linia w oraz k nie jest połączona razem po wywaleniu immo
Rekomendowane odpowiedzi