Opublikowano 18 Czerwca 201412 l Witam, Zamienilem A4B8 na Q7 i nadszedl czas wymiany tarcz i klockow... Czy ktos moze mi polecic odpowiednie do tej maszynki? Dokladnie jest Q7 3.0 TDI z 2006 roku o mocy okolo 235 koni (jesli dobrze pamietam). Zastanawiam sie tez o podniesienie mocy do 300 koni, wiec przydalby sie jakis "lepszy" zestaw. Pozdrawiam.
Opublikowano 19 Czerwca 201412 l Tarcze OZ i ori klocki. Jak chcesz cos większego to trzeba zmieniac przednie zaciski.
Opublikowano 20 Czerwca 201412 l Poszukaj na allegro, czasami pokazuje się cos w dobrej cenie. Swoje sprzedasz i nie będzie źle.
Opublikowano 21 Czerwca 201412 l Autor Ok, dzieki. A co z EBC? Nie warte uwagi? A moze cena za wysoka do jakosci?
Opublikowano 21 Czerwca 201412 l Autor A ktore beda lepsze klocki? Ori czy DS'y? I jak DS'y, to jaki model najlepszy? Bo rozumiem, ze tarcze zostaja Zimmermann'a ?
Opublikowano 22 Czerwca 201412 l Autor W takim razie szukam tarcz Zimmermann'a i klocki FDS. Jak wrzuce za 2 tygodnie zdjecie zacisku to podasz mi odpowiednie rozmiary? Chyba, ze z gory wiadomo jakie maja byc. Poszukaj na allegro, czasami pokazuje się cos w dobrej cenie. Swoje sprzedasz i nie będzie źle. A odnosnie tego, to miales na mysli moje zuzyte tarcze i klocki? Czy raczej chodzilo o zaciski?
Opublikowano 22 Czerwca 201412 l Chodziło mi o zaciski ---------- Post dopisany at 23:32 ---------- Poprzedni post napisany at 23:29 ---------- Szukaj od Panamery
Opublikowano 23 Czerwca 201412 l A skad ja mam wiedziec ???????????? Myslalem ze wiesz wszystko na temat hamulcy:decayed: Zaciski brembo tam są tak? Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 23 Czerwca 201412 l Te pierwsze sa do starego zacisku z Q7 a te drugie z nowego w tym do panamery.
Opublikowano 21 Lipca 201411 l Autor A tarcze TRW tez beda tej samej jakosci co Zimmermanna? Czy jednak gorsze?
Opublikowano 25 Lipca 201411 l Autor Ok Dev, dzieki wielkie. Ostatnie juz pytania Tarcze TRW czy ATE ? Klocki TRW , ATE , czy moze Ferodo Premier ?
Opublikowano 26 Lipca 201411 l Autor To ja juz nic nie rozumiem... Najpierw mam brac OZ, pozniej pytam sie czy TRW bedzie podobnej jakosci i dostaje odpowiedz: Zimmermann na razie lipa, bierz TRW. A na koniec jak sie chcialem jeszcze o ATE dopytac, to znowu mam brac OZ: Klocki ori z allegro tarcze OZ Bede mial tarcze TRW, jakie mam do nich wziasc klocki? TRW, ATE czy Ferodo Premier? Pozdr.
Opublikowano 26 Lipca 201411 l Ferodo ---------- Post dopisany at 14:08 ---------- Poprzedni post napisany at 12:37 ---------- Mi chodzilo o klocki Zimmermanna ze lipa. Nie doczytalem postu.