Pulpit Opublikowano 19 Czerwca 2014 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Witam, tak jak w temacie, skończyło mi się SRP wypaćkałem już 2 litry tego i chciałbym coś innego zobaczyć. Tylko im więcej siedzę i czytam, tym bardziej nie wiem i skłaniam się żeby znowu autoglyma zakupić Na początku chciałem PB black hole zakupić, ale na kosmetyceaut różnie oceniają i wychodzi wg tego, że jakiś wielki szaU to nie jest Później zacząłem czytać o autoglym UDS, ale to jest raczej innego typu środek z tego co się doczytałem Polecił mi ostatnio znajomy megs'a Ultimate Compound, ale jakoś nie mam przekonania do tej firmy, wg obiegowej opinii, reklama za darmo się nie robi i jakoś trzeba za nią zapłacić tu fota gdzie troche widać moje auto po aplikacji tylko SRP i znajomego gdzie poszło UC i jak dla mnie jakoś tak czegoś brakuje pomijam te panie, ale akurat takie zdjęcie się trafiło gdzie widać te auta razem mimo tego skompletowałem sobie zestaw megsa UC, UP i show car glaze, ale czy takie combo ma w ogóle sens? Poradzcie coś, może jest jeszcze coś na co warto zwrócić uwagę
kris-krzysztof Opublikowano 19 Czerwca 2014 Opublikowano 19 Czerwca 2014 2 l to musiałeś dużo aut zrobić UC a srp to dwa inne środki o różnym przeznaczeniu. Jak nałożyłeś srp to później stosowałeś wosk ? Jak chcesz cos innego to może menzerna pp ultra, Achilles ale na to wszystko trzeba nałożyć wosk
Pulpit Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2014 2l przez 6 i pół roku tylko na swoje auto sporadycznie szło colti 476, ale tylkona zime, przed i po zimie zawsze glinka teraz zbieram sie w sobie na korekte, ma bardzo dużo rys od złego osuszania coś mi się wydaje, plus kilka razy sierściuch mi na masce sieste zrobił i już na to patrzeć nie moge ja wiem że są do innego zastosowania UC, a SRP. SRP to ogólnie w moim mniemaniu to oszukaniec taki a jeśli coś jest do wszystkiego to jest raczej do niczego i chciałbym to zrobić w troche inny sposób. Co do wosku mam raceglaze 55, ale to pójdzie po polerce o tym mówisz? VALETPRO ACHILLES PREP 500ML - CLEANER, OCZYSZCZA I POLERUJE - ShowCarShine - Detailing Shop
kris-krzysztof Opublikowano 19 Czerwca 2014 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Tak o tym. Wiec jak zrobisz korektę to defekty znikną. Tych "oszukanców" trochę na rynku jest.
Rekomendowane odpowiedzi