yarosyaros Opublikowano 22 Czerwca 2014 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Koledzy proszę o radę bo mam luz na krzyżaku kolumny kierowniczej tuż przy ścianie grodziowej, można ten element zakupić nowy czy może zregenerować?
jacek70 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Koledzy proszę o radę bo mam luz na krzyżaku kolumny kierowniczej tuż przy ścianie grodziowej, można ten element zakupić nowy czy może zregenerować? Szybciej będzie kupić nowy.
yarosyaros Opublikowano 22 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2014 Sam krzyżak występuje w sprzedaży czy tylko jako kolumna kierownicza??
xsebo1 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Opublikowano 25 Czerwca 2014 U mnie też pojawił się luz w alteku przy 195tyś. Wygląda na krzyżak bo w każdej pozycji kierownicy ma luz. Uporałes się już z problemem kolego? Wysłane z mojego GT-I9070 przy użyciu Tapatalka ---------- Post dopisany at 23:03 ---------- Poprzedni post napisany at 23:01 ---------- Chyba mechanik trochę mu pomógł, kręcił kierownicą na wyłączonym silniku jak diagnozowal zawieszenie... Wysłane z mojego GT-I9070 przy użyciu Tapatalka
yarosyaros Opublikowano 26 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2014 Niestety kolego, ale się nie uporałem to nie jest takie proste, chyba kupię ten cały element używany i będę chciał go jakoś zregenerować w domu.
xsebo1 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Czytałem ze w maglu jest śruba kasujaca luz, i w krzyzaku ponoć też. Pozostaje jakiś ogarnienty mechanik a najlepiej serwis...
yarosyaros Opublikowano 27 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2014 Raczej w naszych maglach to nie ma takiej śruby, a w krzyżaku to już zdecydowanie nie ma.
yarosyaros Opublikowano 27 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2014 aż jutro zerknę sobie na kanale
Rekomendowane odpowiedzi