Audimotorwagen Opublikowano 25 Czerwca 2014 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Witam wszystkich niestety nie posiadam jeszcze takich profesjonalnych zdjęć jak większość z Was jednak mimo to chciałbym się również pochwalić swoim wymarzonym Audi Przyznam,że nie należę do fachowców w dziedzinie motoryzacji dlatego przypuszczam,że często będę się radził w kwestii ewentualnych usterek.Dlatego też liczę na Waszą pomoc. Na ten moment audi prezentuje się następująco: Pozdrawiam
Michu B5 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Ladny sedan:wink: jakies plany cos ??
Sebastiano87 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Szkoda że nie polift ale kolor budy i felga to rekompensują
Audimotorwagen Opublikowano 26 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2014 Właśnie szczerze mówiąc nie mam jeszcze sprecyzowanych planów ale może macie jakieś sugestie?Oczywiście z samochodu nie mam najmniejszego zamiaru robić choinki, ale na zimę planuje dać do wypiaskowania felgi (są troszkę zniszczone) pomalować proszkowo na biało i grill też na biało (same oooo). A poza tym mam delikatne poprawki lakiernicze które koniecznie muszę zrobić.
Audimotorwagen Opublikowano 26 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2014 Silnik 1.9 TDI 90 PS Napęd FWD Rok 1999 Zawieszenie gwintowane Felgi 17' BBS Skórzane czarne fotele,klimatronik,szyberdach.
Rekomendowane odpowiedzi