Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Springi -40/-40

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1 wysyłka więc 2 będzie u mnie. Także 3 zawita na aucie :grin: Montaż na podwórku z jednym lewarkiem i dwoma koziołkami. Będzie przyjemnie w taką pogodę.

Opublikowano
  • Autor

hahaha ;d módl się żeby śniegiem nie sypało xd

Opublikowano

Nie raz się i w śniegu robiło. Oby nie napadało i roztopu nie było. W bagnie robić najgorzej.

Opublikowano
  • Autor

nie ma co krakac ;p taka zima to nie zima

Opublikowano

Miałem się spytać. Jeździsz już trochę na gazie. Jak wygląda u Ciebie spalanie LPG/PB?

Opublikowano
  • Autor

Wcześniej palił 11-12 pb, teraz 12,5 -13 z groszem lpg. Do tego plus minus z 10l pb dolewam co jakieś 1000km ale to typowo na oko, nie dopuszczam do rezerwy pb i ogólnie ciężko mi to policzyć. Ogólnie jestem zadowolony, różnicy nie czuje a i nie zostawiam pół wypłaty na orlenie

Opublikowano

No różnica jest na pewno. Jaki masz stosunek miasto/trasa przy tym spalaniu?

Edytowane przez Mesiah

Opublikowano
  • Autor

powiedzmy 80miasto/20trasa

Opublikowano

Łooo to ja też montuje gaz bo mam podobnie. Jakie graty masz założone?

Opublikowano
  • Autor

jak najbardziej polecam, zostaje wiecej kasy na mody :grin: Wiesz co za pare minut bede w aucie to Ci napisze co tam siedzi dokładnie :)

http://zapodaj.net/e0986597262a3.jpg.html 2k za wszystko, wlew pełny pod klapką

Opublikowano

No to dużo nie dałeś. Ja wstępnie zrobiłem rozeznanie i jeśli już to będę musiał prowadzić auto mniej więcej 100km ode mnie w jedną stronę. Bliżej nie mam nikogo zaufanego. Ogólnie zastanawiam się nad instalką na najlepszych gratach stag/hana 2000 itp za 2800zł.

Opublikowano
  • Autor

Jak wiesz że fuszery nie robią a zestaw spełni swoją role to nie ma się co zastanawiać. Zawsze lepiej dać więcej czy jechać dalej a mieć pewniaka niż potem sobie pluć w brodę.

Opublikowano

No o to chodzi. Ok dam znać jak wrzucę nowy zawias u urwę pierwszą miskę.

Opublikowano
  • Autor

czekamy :kox:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak wiesz Weitec nie siadł mi jak trzeba. Mam 1.8 i przód jest za lekki a springi pod 1.9 tdi były (niby). Wygląda na to , że niedługo zawita do mnie jednak Sportline i zobaczymy co on na to. Przetrę Ci szlak kitów we wszystkie strony :grin: wiec ucz się na głupich:) Jedno jest pewne. Ważna jest średnica drutu z którego zrobiona jest sprężyna. Miałem pro kita który był średni. Po przesiadce na weiteca który miał być betonem okazało się, że jest bardziej komfortowy od pro kita!(pro kit był z dużo grubszego drutu pod 1.9 tdi itp) Kategoria wagowa najważniejsza. I jeszcze jedno. Dobrze dobrany kit (może sportline) i do tego bilstein B8 po dograniu przez zerkopol są nie do pobicia. Trudno znaleźć gwint który będzie tak super pracował. Dla mnie bomba na poziomie kw v2 a nawet lepiej. Tylko cena wgniata w fotel ale co nowe to nowe i jeżdżąc z głową rozwiązanie na lata..

Edytowane przez Mesiah

Opublikowano
  • Autor

Oby ten sportline był miłą niespodzianką ;) Faktycznie tych kitów już trochę przeszło przez Twoje ręce. Ale jak widzisz nie wyszło to tak do końca źle, przynajmniej wiesz co w trawie piszczy. Co do bilstein b8 pewnie masz racje, tylko to pewnie 2k pln+ za same amory ?
Sportline już zakupiony czy jest w planach ?
U mnie na razie zawita h&r 40/40 zakupiony u nas na forum co by nie raziło mega prześwitem.
Jak dojedzie i poskładam to dam znać.

Opublikowano

No możesz dać znać. Te H&R to do 1.8? Przy równym kicie np 40/40 jak nie dobierzesz wagi z przodu to wyjdzie Ci motorówka jakich mało.

Opublikowano
  • Autor

od 1.6, także zobaczymy co z tego będzie. Jak coś to Ci je dam do kolekcji :naughty:

Opublikowano

Nie chce już żadnych kolekcji :wink: Chce w końcu żeby mi siadło jak należy. Masz sedana i springi od 1.6 powinny siąść jak należy. Coś czuej , że dobrze trafisz przy pierwszym podejściu. Tylko wiesz. Przy -40 już warto rozejrzeć się za sport amorem. Wiem , że już przy pro kicie skrócony amor daje rade lepiej niż seria.

Opublikowano
  • Autor

Oj oby było jak mówisz ;) oby poprzedni właściciel już je uklepał :decayed: Na razie zmiana będzie tylko z 1ba na 1be, myślę że zawsze to chociaż mały +
Co do sportline to masz już coś na oku ?