Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

podlaczenie dekodera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema mam obecnie dekoder nc+ i jest na dwa telewizory tesc ma u dolu jeden i ja drugi podłaczony pod jedna antene i dla mnie umowa z Nka sie konczy 17 lipca . mam zamia rezygnowac z niej i przejsc do Cyfrowego polsatu teraz moje pytanie brzmi nastepująco da rade podłaczy dekoder CP pod antene z Nki ??? dodam ze konwerter jest podwojny i na jednym wejsciu jest Nka a na Drugim bedzie CP da rade tak zrobic ? czy trzeba antene z CP woeszac na chacie?

Opublikowano

Możecie bez problemu korzystać z jednej anteny. Ja na satce z konwerterem na 4 sygnały odbierałem 2xCP i 1xNC+. Satka nie ma znaczenia.

Opublikowano
  • Autor

juz wiem podłaczyłem tylko jednak musze kupic wiekszy talerz poniewaz u mnie na malym w deszcz sa zaklucenia

Opublikowano

Może jest źle ustawiony...

Opublikowano
juz wiem podłaczyłem tylko jednak musze kupic wiekszy talerz poniewaz u mnie na malym w deszcz sa zaklucenia

jaką masz średnicę talerza?? Ja u siebie mam TV z orange i antenę 80cm i jak pada deszcz lub jest pochmurne niebo to tv krzaczy, a teść ma (piętro niżej)cyfre+ i antenę 60cm i jest dużo lepiej. Z tym, że ja wcześniej miałem antene 60cm ustawianą przez ekipe z orange i Panowie odrazu powiedzieli, że to nie będzie dobrze chodzić i kazali kupić większy talerz. Kupiłem więc 80cm, ale ustawiałem ją sam i to może ten problem.

Opublikowano

Ja mam 60 cm, bo tak mi poradzili... W upale, co dziwne, nie mam 2/3 kanałów, a ostatnio to baaardzo sporadycznie mam wszystkie. 1/3 to max :kwasny: Za mała i źle ustawiona satka