Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

odwołanie od zaniżonej wyceny z oc sprawcy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sprawa jak w temacie , czy w odwolaniu lepiej żądać dopłaty konkretnej kwoty np. 1000 zł do tego co wypłacili, czy nie żądać kwoty tylko ponownego rozpatrzenia sprawy - dotyczy TU Benefia, jestem poszkodowany, uszkodzony przedni błotnik, nie tak mocno ale jednak dostałem 380 zł, błotnik w ASO Białystok = 993 zł, dzieki za porady.

Opublikowano

Powinieneś przy odwołaniu podpiąć wycene z warsztatu lub lepiej z ASO ale i tak pewnie oleją. Mam taką samą sytuacje tyle że ja ich pozwałem do sądu bo też wypłacili podobnie jak Tobie a jak zrobiłem wycenę niezależną to z robocizną wyszło 30 razy tyle co wypłacili.

Opublikowano

Najlepiej podeprzeć się jakimiś wycenami i na podstawie tego odwołanie. Jak nie pomoże to sąd. Też walczę pół roku minęło i drugie tyle jeszcze zejdzie:kwasny: Kolega ma kancelaria i na początku mi powiedział, że sprawa do wygrania bez problemu, tylko trzeba będzie poczekać, a raczej warto :wink:

Opublikowano

Miałem to samo. /PZU/ wziąłem biegłego wycenił 5 razy więcej. Następnie adwokat i sąd. Sad przysądził cenę mojego biegłego. Adwokat z Białegostoku mam namiary jesli będziesz zainteresowany.

Opublikowano

Podeślij mi kosztorys na [email protected]

to zobaczę co się da zrobić :)

Pozdrawiam

Michał

Opublikowano

OC sprawcy czy Twoje AC? Jak OC sprawcy, to może lepiej oddać na naprawę bezgotówkową? No chyba że chcesz kasę na konto i robić samemu.