Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Folia do szyb

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :) Chcę przyciemnić szyby a nie wiem jakiej firmy kupić folię. Możecie mi polecić jakąś sprawdzoną markę folii? :)

Opublikowano

Podpinam się do pytania.

Opublikowano
  • Autor

kanaper chyba się nie dowiemy ;p

Opublikowano

Folia Panthera, polecam tego sprzedawce

Folia Termokurczliwa do Przyciemniania Szyb JAKOŚĆ (4360718187) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Kupowalem u niego juz folie na kilka aut, folia termokurczliwa, 10 lat gwarancji na przebarwienia, duzy wybor kolorow. Ostatnio oklejalem swoja i kolegi a4 tymi foliami:wink:

Opublikowano

ciężko jest okleić szyby w b5 sedan samemu dodam że nigdy tego nie robiłem

Opublikowano

Jak sam nie robiles to ciężko, w sumie boczne to pikus bo można je łatwo wyciągnąć ale tylną trzeba grzac folię opalarka a to już proste nie jest i za pierwszym razem raczej ci się nie uda

Opublikowano

Tylna szybe w sedanie sie wycina i wyciaga tak robia firmy zajmujace sie przyciemnianiem szyb.Samemu sie raczej tego nie zrobi bo efekt bedzie nie za dobry kurz dostanie ci sie na folie albo inny paproch i pecherze zostana

Opublikowano

Lord nie pisz glupot, bo chyba jakiś kamikadze będzie wycinal tylną szybę do oklejenia i żaden porządny zakład tego nie robi. A jak się to robi masz np tu

https://m.youtube.com/

Opublikowano

to najlepszym rozwiązaniem było by zrobienie sobie samemu boczne szyby a z tylną zaprowadzić do zakładu zajmującą się tym

Opublikowano

Dokladnie ja tak zrobilem boki sam a tylna w abancie za 90 zł mi zrobili i jest gitara

Wysłane z mojego "I"kalkulatora:)))

Opublikowano
  • Autor

z tylną nawet nie będę próbować walczyć ;p od razu pójdzie do fachowca ;p ale boczne sam okleję :) dzięki za odpowiedź :)

Opublikowano

Boczne to akurat żaden problem :) tylo nie używaj tych plastikow co w kompletach dodają do ściągania wody bo porysujesz folie:)

Opublikowano

Jaki wyszedł wam koszt foli na wszystkie szyby bez czołowej

Opublikowano

prezesik1977 , czym dobrze to zrobić żeby nie porysować? Myślałem żeby zdjąć gumę ze ściągaczki do wody i jej używać, masz jakiś pomysł?

Opublikowano
prezesik1977 , czym dobrze to zrobić żeby nie porysować? Myślałem żeby zdjąć gumę ze ściągaczki do wody i jej używać, masz jakiś pomysł?

I to wlasnie jest bardzo dobry pomysł pamietaj tylko zeby zawsze na mokro robic:) i nie dawaj zbyt wiele płynu do naczyń kilka kropelek na całego psikacza a wody nie żałuj niech sie leje :)

Opublikowano
Tylna szybe w sedanie sie wycina i wyciaga tak robia firmy zajmujace sie przyciemnianiem szyb.Samemu sie raczej tego nie zrobi bo efekt bedzie nie za dobry kurz dostanie ci sie na folie albo inny paproch i pecherze zostana

:facepalm:

Opublikowano

Ludzie o czy wy tu piszecie, wszystkie markowe folie termokurczliwe maja warstwe ochronna i sie nie rysuja podczas klejenia. No chyba ze oklejacie auta chinskim gownem za 15zl to potwierdzam, ze strasznie sie rysuja podczas wyciskania wody packa. Polecam zaopatrzyc sie w takie przyzady

Rakla - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano
Ludzie o czy wy tu piszecie, wszystkie markowe folie termokurczliwe maja warstwe ochronna i sie nie rysuja podczas klejenia. No chyba ze oklejacie auta chinskim gownem za 15zl to potwierdzam, ze strasznie sie rysuja podczas wyciskania wody packa. Polecam zaopatrzyc sie w takie przyzady

Rakla - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Nigdy nie masz pewności co kupujesz a jesli jeszcze robisz to pierwszy raz to nie odroznisz foli czy to Chińczyk za 15 czy za 150 :)

Do jednego auta kupować rakle :)???

Opublikowano

Nigdy nie masz pewności co kupujesz a jesli jeszcze robisz to pierwszy raz to nie odroznisz foli czy to Chińczyk za 15 czy za 150 :)

Do jednego auta kupować rakle :)???

Kupujac folie markowa np. Panthera,3M,Oracal zawsze masz pewnosc, ze to dobra markowa folia i nic ci sie z nia nie stanie, a jak ci zal 10 zl na porzadna rakle to trudno. Jak kupisz folie z linka ktory podalem to ci dadza rakle gratis:wink:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

a słyszeliście coś o firmie global

---------- Post dopisany 26-07-2014 at 09:05 ---------- Poprzedni post napisany 23-07-2014 at 22:44 ----------

koledzy czy to mozliwe żeby tyle kosztowała folia firmy 3M bo nie jestem pewien czy to jakiś szajs czy oryginał 3M folia do przyciemniania szyb 3M black shade 30% (4455036553) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.