Frodus Opublikowano 15 Lipca 2014 Opublikowano 15 Lipca 2014 (edytowane) Przyszedł czas na moją furmankę Rocznik 2006. Sprowadzona z niemiec w 2013r.Autko pod względem wyposażenia może nie było rewelacyjne, na "tamte" czasy byłem zadowolony i mi to wystarczyło. Teraz okazuje się, że kilka dodatków mogłaby mieć... ale wszystko po kolei Edytowane 2 Stycznia 2016 przez Frodus
akjam Opublikowano 15 Lipca 2014 Opublikowano 15 Lipca 2014 Jest co robić. Plany na przyszłość oczywiście ok. Nieco bym zmienił kolejność choć podejrzewam, ze to co napisałeś to tylko przypadkowa kolejność. I znając życie to pewnie na tym się nie skończy. Lepsze koło, obniżyć i pójdzie z górki. Powodzenia w realizacji. P.S. Lepsze fotki by się przydały. Środka też.
Awra Opublikowano 16 Lipca 2014 Opublikowano 16 Lipca 2014 Pokaż w środku tę stację multimedialną Też się zastanawiam nad czymś nie ori
kanu Opublikowano 16 Lipca 2014 Opublikowano 16 Lipca 2014 dość mocny program jak na ten silnik i sprzęgiełko nic nie uślizguje?
Frodus Opublikowano 16 Lipca 2014 Autor Opublikowano 16 Lipca 2014 Zdjęcia środka dodam niebawem. Kolejność oczywiście przypadkowa:wink: Jeśli chodzi o sprzęgło nie ślizga ale jak tylko zacznie się odzywać posłucham rady DEV'a i wstawi się sprzęgło z nieco mocniejsze
MAT1000 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Ładny czarnuch, jak doprowadzisz do porządku silnik, bierz się za modzenie Jakie tam mocniejsze sprzęgło można wsadzić do BRB ???
Rekomendowane odpowiedzi