Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Powtarzające się błędy, co oznaczają ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie

Co chwila je kasuje, a one z uporem maniaka znów powracają ;) co oznaczają kody ze zdjęcia ?

Dzięki za wszystkie odpowiedzi.

587ac0b8f2a74075m.jpg

---------- Post dopisany at 23:19 ---------- Poprzedni post napisany at 13:25 ----------

Poważnie nikt nic nie podpowie ?

Opublikowano

Pytanie, masz lpg?

Opublikowano
  • Autor

Bez LPG, nigdy nie było i nie będzie ;)

Opublikowano
Bez LPG, nigdy nie było i nie będzie ;)

Każdy znający tabliczkę mnożenia do 10 założy lpg.. to nie ferrari, tylko uprzedzenia no chyba, że lubisz na siłę wkładać kasę do kieszeni naszym włodażom :decayed:

Ja gazu nie załozył bym tylko do tfsi (chyba, że będzie znaczący postęp), każde inne auto z wyjątkiem maizla oczywiście, poszło by na zagazowanie zaraz po kupnie :wink:

Kiedy zmieniałeś świece lub cewki ? Możliwe, że sonda padła ale dopiero logi potwierdzą wszystkie przypuszczenia.

Opublikowano

To nie jest temat do dyskusji o lpg.

---------- Post dopisany 19-07-2014 at 01:41 ---------- Poprzedni post napisany 18-07-2014 at 21:32 ----------

Jak wyżej. Błędy spalania stukowego czyli coś z zapłonem może być. Jak świece długo nie wymieniane to trzeba założyć nowe.

Opublikowano
  • Autor

Marc!n od ponad roku nie sponsoruję "naszych włodarzy" ;) Mieszkam 10km od Królewca i mam dostęp do paliwka za ok 3 zł na wyciągnięcie ręki (tak na marginesie uważam, że Rosyjskie paliwo jest nawet lepsze, oczywiście tankując na pewnych stacjach). Dlatego sam rozumiesz, że nawet znając tabliczkę mnożenia, gazu używam tylko w zapalniczce ;) bez obrazy do posiadaczy aut z LPG, nic mi do tego kto na czym jeździ :)

Po wypowiedziach rozumiem, że powinienem się przyjrzeć świecom, cewkom oraz sondzie ? Świece to najmniejszy problem, ale czy można jakoś sprawdzić działanie cewek i sondy ? Koszta wymiany tych podzespołów są nieco wyższe, więc lepiej najpierw sprawdzić co z nimi nie tak.

Pozdrawiam

Opublikowano
[...] mam dostęp do paliwka za ok 3 zł na wyciągnięcie ręki (tak na marginesie uważam, że Rosyjskie paliwo jest nawet lepsze, oczywiście tankując na pewnych stacjach).

A może warto zatankować jednak inne paliwko?

Opublikowano
  • Autor

Błędy pojawiały się długo wcześniej, nie od momentu przejścia na paliwo z Rosji. A tak na marginesie, pracuję na jednej z baz paliw dużej polskiej spółki skarbu państwa i doskonale wiem, jakie paliwo wjeżdża do Polski i co się z nim później u nas dzieje. Dlatego na samym początku napisałem, że mam dostęp do dobrego paliwa, które na naszych polskich stacjach nie zawsze takie jest ;)

Dziękuję za podpowiedź w mojej sprawie.

Pozdrawiam