Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

popekane zeby plastikowe miedz drzwiami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. mam pyt miedzy drzwiami a karoseria ida kable w gumie. z jedej strony jest ta plastikowa oslona wciskana w slupek karoserii i ten plastik wciska sie na 4 zabki co dociska ladnie do slupka. u mnie pekly i trzyma to na 2 zebach i teraz podczas mycia pewnie woda leje sie w te kable. moze ma ktos pomysl jak to ogarnac chyba ze mozna wymienic ta sama koncowke z tymi 4 zebami.

---------- Post dopisany at 18:52 ---------- Poprzedni post napisany at 18:48 ----------

pozyczylem foto z forum dokladnie chodzi o ten plastik zaznaczony strzalka

e7843134425b8af8med.jpg

Opublikowano

mam chyba takie cos z całą wiązką, muszę luknąć w garażu, przypomnij mi w dzień na pw to Ci to dam

Opublikowano
  • Autor

a ogolnie idzie wymienic ten sam plastik z 4 zaczepami?czy trzeba cala wiazke zmieniac?

Opublikowano

no chyba z wiazka to jest, ale jak mam to Ci dam calosc, nie chce mi sie teraz schodzic na dol, ale czuje ze gdzies to jest

IMG_0324.jpg

jak to nie zejdzie z niej, to zeby sie nie bawic z przekladaniem calej wiązki i pinami, zrobisz ciecie lutowanie i gitara

Opublikowano

żeby to wymienić nie musisz nic ciąć. Wystarczy wyjąć piny z kostki przełożyć przewody do nowej osłony i ponownie obsadzić piny w kostce.

Opublikowano

Przełoży piny troche mu sie z tym zejdzie, a pózniej i tak kabelki mu popękają i lutowac bedzie musial

Opublikowano

zejdzie mu maksymalnie 20 min i nie rozumie dlaczego kable mają mu popękać? A cięcie lutowanie i izolowanie przewodów w tym miejscu to już ostateczność.

Opublikowano
  • Autor

hehe ale moze zle mnie zrozumieliscie. kable mam ok nic nei popekane tylko chodzi mi o ten plastik co wchodzi w karoserie dociska gume zeby woda tam nie leciala. u mnie sa 2 zeby pekniete co wchdoza do karoserii i nie dociska mi guma. chodzi o ten plastik co zazanczylem strzalka :)

Opublikowano

Wiemy, wiemy ale my piszemy czy żeby ten plastik wyjąc z wiązki to lepiej przekładać piny czy lutować

Opublikowano

rozciąć plastik,przełożyć przez kable i skleić