krecikj5 Opublikowano 18 Lipca 2014 Opublikowano 18 Lipca 2014 Po sprzedaży A4 B6 Quattro przesiadłem się do BMW E61 2,5d i choćby ze względu na napęd to nie był to dobry pomysł więc po niespełna 2 miesiącach na placu zaparkowało audi a4 tyle że b7 noi oczywiście quattro a bmw idzie do sprzedania:wink: Plany są spore bo zamierzam jakiś czas autem pojeźdźić więc na pierwszy plan idzie swap pompy na 1.9 i przy okazji rozrząd się zmieni, oleje itp. Z planów wizualnych w najbliższym czasie planuje pomalować dokładke zderzaka w kolor, jakieś końcówki wydechów i przyciemnienie szyb noi i zewnątrz na początek tyle. W środku jest co rezać bo oprócz pakietu s-line czyli ładnych kubełków w półskórze ciemnej podsufitki to jest to golec orkierstra:grin: ale najważniejsze to technicznie ją dopieścić a później jak będą możliwości to się będzie myśleć Dla mnie najważniejsze to że to quattro i 170 koni póki co
krecikj5 Opublikowano 22 Lipca 2014 Autor Opublikowano 22 Lipca 2014 dzięki Arturoo:wink: chociaż ty jeden skomentowałeś to w dwóch słowach:decayed:
jarfab0511 Opublikowano 22 Lipca 2014 Opublikowano 22 Lipca 2014 fajny kolorek inny jak wszystkie;) Zycze bezawaryjnej jazdy:) szerokiej drogi
Arturoo Opublikowano 22 Lipca 2014 Opublikowano 22 Lipca 2014 dzięki Arturoo:wink: chociaż ty jeden skomentowałeś to w dwóch słowach:decayed: oglądałem taką ostatnio ...i kolorek by mi podpasił....nie trza mieć karnetu na myjkę
banan87 Opublikowano 27 Lipca 2014 Opublikowano 27 Lipca 2014 graty zakupy, quattro:slina: jedź na hamownię, mam BRD - to w ogóle serii nie trzyma, jak masz 150-160 to będzie max, ja mam program na 206km 440nm i śmiga niebotycznie
Rekomendowane odpowiedzi