Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

[TDI] przebieg w waszym traktorku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

stuknęło 310 000 km i nie narzekam (przebieg prawdziwy) mam zamiar jeszcze pojeździć :)

Opublikowano

...ksiązki serwisowej nawet nie chciałem oglądać... :gwizdanie:

wpis sprawdzony w ASO

Opublikowano

ja w aso tez sprawdzilem przebieg - w 2005r. ostatni raz byl w serwisie u szwabow z przebiegiem 140kkm. teraz mam 225kkm i silnik smiga jak ta lala

Opublikowano

w moim klekocie juz podchodzi pod 320 tys ale na razie chodzi ok od miedzy wymianami oleju (robie je co jakies 8 tyś) nic nie ubywa, i zapewne drugie tyle polata

Opublikowano

Dokładnie co to za różnica jaki przebieg kto ma, ważne jak kto dba o auto.Jedno przejedzie 300 tyś i po silniku a drugie 500 i będzie super śmigać.W Polsce wiadomo wszystkie przed kupnem około 180 tys. mają, taka norma się ustaliła i tak ludzie chcą widzieć na liczniku bo ogólnie to są świadomi że auto ma więcej ale 2 z przodu bardzo w oczy kole :wink4: a Ci nie świadomi po pierwszej wizycie o dobrego fachowca zostają uświadomieni :naughty:

Ogólnie to wątek jak dla mnie do niczego nie prowadzi i niedlugo pewnie zaczną się wiadomo jakie wypowiedzi... :cool1:

Opublikowano

ja jak kupowałem b6 2002r dwa lata temu to miała 187tys. a jak sprzedawałem jakieś 4 miesiące temu to było ok. 210... jeździłem w sumie tylko w weekendy, bo nie miałem fury w Poznaniu... :no: czyli można mało zrobić dieslem :tongue4: teraz w Sportbacku mam 113tys. nalatane :)

Opublikowano

no można zrobić mało dieslem, ale w Polsce. Bo u nas jest taka moda na diesle, czy jeździsz dużo czy mało diesel musi być bo mało pali. I przypuśćmy ktoś kupi takie Audi B5 co ma przejechane 500kkm i będzie robił rocznie ok 20kkm to on jeszcze pojeździ co najmniej kilka lat.

Opublikowano

Wątek do kosza się tylko nadaje jaki ma sens wpisywanie przebiegu a tymbardziej jak miało by to zrobić blisko 18000 osób.

Autorowi tematu gratuluje (negatywnie) wyboru oleju. Zlej go czymprędzej i przejdź na półsyntetyk dobrej firmy ze sprawdzonego źródła

Opublikowano

ja mam 190 tys na 97 rok AFN napewno trzeba dodać brak ksiązki serwisowej auto ze szwajcari zalałem go 5w30 magnatec i po 5 tys km wymieniłem znowu olej na 5w30 taki sam początkowo troszke dawał na niebieski wypłukał sie i teraz jest :good: nie bierze oleju jest ok

Opublikowano

Adadur ma racje temat troszke nic nie wnoszący na forum i moze sie nadawac ale do działu na kazdy temat :gwizdanie:

zamykam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...