rever Opublikowano 25 Lipca 2014 Opublikowano 25 Lipca 2014 Witam, Z góry przepraszam, że zakładam nowy wątek, ale nie mogę znaleźć odpowiedzi w istniejących. Czy można dokonać wymiany przałącznika switatel na poliftowy, taki jak ponizej: Jeżeli gdzieś już się taki temat pojawił to proszę o link a jak nie to o pomoc:) Pozdrawiam
wrclaguna Opublikowano 25 Lipca 2014 Opublikowano 25 Lipca 2014 a jaki masz teraz ? z funkcją AUTO ? bez chromu ?
rever Opublikowano 25 Lipca 2014 Autor Opublikowano 25 Lipca 2014 Tak dokładnie, auto bez chromu. Pozdrawiam Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
rever Opublikowano 25 Lipca 2014 Autor Opublikowano 25 Lipca 2014 Dzieki, jak można wyjąc stara i zamienić? Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
wrclaguna Opublikowano 25 Lipca 2014 Opublikowano 25 Lipca 2014 1 - Śruba 2 - Boczna osłona 3 - Klamra 4 - Złącze 16-stykowe 5 - Klamra 6 - Klamra sprężysta 7 - Śruba 8 - Osłona tablicy przyrządów po stronie kierowcy 9 - Śruba Musimy sciagnac ta oslone aby pozniej zamontowac glosniczek .
rever Opublikowano 25 Lipca 2014 Autor Opublikowano 25 Lipca 2014 Wow! Wielki szacun. Dzieki wielkie za pomoc. Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi