Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Czujnik deszczu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak wlaczyc w Audi A4 B8 kombii aby wycieraczki sie automatycznie włączały kiedy spadnie deszcz ? Bo dzisiaj byłem na myjni i zlałem samochod jak byl włączony i nic. Bo w instrukcji jest napisane ze musi jechac ok. 4km/h no i nie wiem w jakiej pozycji ma byc przelacznik, czy off czy w jakiejs innej ?

Opublikowano

A masz w ogóle czujnik deszczu zamontowany?

Opublikowano

Jeśli masz czujnik deszczu to podejrzewam że manetka musi być ustawiona w położeniu czasowych wycieraczek.

Opublikowano

jesli masz włacznik swiateł z AUTO to masz czujnik .

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano

Ale w instrukcji obsługi nie ma na manetce auto jest tylko off i to czasowe włączenie, w żadnym b8 nie było na manetce auto stąd się pytam w jakiej pozycji ma być bo na tym czasowym to będzie przecież chodziło niezależnie od tego czy pada czy nie.

Opublikowano

Auto ma być na włączniku świateł :)

W passacie tak miałem że pozycja czasowych wycieraczek tryb auto uruchamia, skoro chodzą Ci czasowo tzn. że nie masz czujnika

Opublikowano

widze ze nie do konca wszyscy sie tutaj znaja i sie wypowiadaja. Nie musi byc napisu auto na manetce. Wystarczy ze przestawie na czasowe wycieraczki i dziala z czujnikiem

Opublikowano

A kto napisał że musi być AUTO na manetce? Bo z tego co widzę to Ty tak napisałeś.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...