bocian_81 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 (edytowane) Witam Jestem na forum już ponad rok lecz dopiero dziś wrzucam fotki i krótki opis wozidła. Standardowe 1.8 T 163 km nie ma się co rozpisywać W Seriiiiiii Klimatronic Navigation Plus rns-d z mapą polski Czujniki tyl Elektr. ustawianie ledzwia Podlokietnik przod + tyl Kolorowy FIS 6x Airbag Esp Asr Abs Domykanie i otwieranie szyb z pilota Grzane, elekt. lusterka 2x el. szyby Alu 17" 225/45 Stal 16" 205/55 (zima) Emulator MP3 z USB i kartą pamięci w schowku. Dodatkowy alarm spięty z fabrycznym kluczykiem- SEO - Perfect z kilkoma ciekawymi funkcjami Światła dzienne zapalane po włączeniu zapłonu Zrobione mody: Spryski mgiełkowe Grille w czarny mat (jak widać do poprawki ) Skórzana 4 ramienna kierownica z bicepsami Końcówki wydechu 90 mm Downpipe od RM Motors zamiast kata Halogeny w pomarańcz Tempomat Wymienione ramiona i pióra wycieraczek Dekory oklejone folią - czerwony carbon LPG Landi Renzo Omegas dwustopniowym reduktorem. W planie: TIP, wtryski z bexa, lekki program, kompletny wydech na przelocie i wiele wiele innych... Pozdro dla Wszystkich Edytowane 10 Sierpnia 2014 przez bocian_81
bocian_81 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Dzięki za info, ale u mnie twój link też nie hula.
karol18183 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 a bo zapomniałem go zmienic zaraz go zmienie
Rekomendowane odpowiedzi