Archie Opublikowano 13 Stycznia 2007 Opublikowano 13 Stycznia 2007 Witam ! Jakiś czas temu natknąłem się na podobny temat, niestety nie mogę go nigdzie znaleźć, mianowicie chodzi mi o mocowania plastikowej osłony silnika (tej od spodu ). Już podczas ostatniej wymiany oleju zauważyłem brak kilku śrub i zaczepów, a dzisiaj stwierdziłem że owa osłona całkowicie zwisa i ledwo się trzyma - po nieudanej próbie dokręcenia pozostałych "śrub" zmuszony byłem czasowo zdjąć część osłony i w związku z czym pojawia się moje pytanie : Gdzie (o ile wogóle) można by nabyć oryginalne mocowania owej osłony ? Chodzi mi zarówno o śruby, jak i o ich mocowania - rodzaj "wsówki" a także komplet "plasticzków", które znajdują się w przedniej części osłony i tez lubią pękać. Być może da się je nabyć w autoryzowanym serwisie lub na allegro itp ..... proszę o informacje Pozdrawiam !
wiki Opublikowano 14 Stycznia 2007 Opublikowano 14 Stycznia 2007 ASO i też będę musiał kupić te klipy 11 zł sztuka, bo mam po bokach zwykłe wkręty i jeszcze z dwa razy je wykręce i sie wyrobią
Archie Opublikowano 14 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2007 Tak przypuszczałem, dzięki serdeczne za info, myślałem że te kawałki metalu będą ciut tańsze ale cóż trzeba będzie popytać w pobliskim ASO, zastanawiałem się też nad przeróbką na jakiekolwiek zwykłe klipsy i zwyczajne wkręty, może już ktoś wykonał podobną opreację ? Dzięki raz jeszcze
Gość zdeniu Opublikowano 14 Stycznia 2007 Opublikowano 14 Stycznia 2007 tak jak wiki napisał w ASO tu masz wszystkie mocowania osłony
Rekomendowane odpowiedzi